Pulzar

technicLEGO

technicLEGO kb 10 éve foglalkozik a zenéléssel. Mint a legtöbb dj, Ő is iskolai rendezvényeken próbálkozott először még a szakközépiskolai évei alatt, de már az általános iskolában is segédkezett zeneanyag szolgáltatásával (testvérétől elcsent kazettákkal:) ).

Már kisgyermekként kapcsolatba került a pop-zenével, édesanyja és testvérei zenegyűjtése révén. Olyan csapatokon nőt fel mint a Depeche Mode, A-ha, Pet Shop Boys. Az elektronikus 4/4-es hangzás tehát adott volt. Később a Rap is elragadta, olyan nevekkel, mint aNoughty by Nature vagy épp Ice-T, de belekóstolt a '90-es évek dance világába is a C+C Music Factory, vagy épp a Technotronic jóvoltából. Emellett a Funkyés a Soul zenékből is szívesen csipeget.

Ennek egyenes következménye volt egy 4/4-es alapokon nyugvó Funky elemeket tartalmazó stílus választása a FunkHouse, ebből is az Armand Van Helden által képviselt enyhén törtes, breakes, de ütős alapokat kedvelte meg igazán.

A Rap és a Funky miatt a Scratch is érdekelte, s még első pár Technics-e előtt meg is szerezte az alapot a család otthoni Tesla lemezjátszóján! :D

 

'99-ben sikerült 2db MK2-eshez jutnia. Fejlődése innentől ugrásszerű volt, de mind a mai napig finomítja, pontosítja technikai tudását és szívesen vesz részt versenyeken is!

Míg technikailag mindig a tökéletesre törekszik, zeneileg kedveli az improvizatív megoldásokat. Nem szeret konkrét szettel készülni csupán egykupacba gyűjti aktuális kedvenceit és várja mit hoz az éjszaka. Szettjeiben az újdonságok mellett könnyen meglepetést okozhat egy-egy kuriózumnak számító klasszikussal is!

Forrás: http:/​/​techniclego.atw.hu/​

Archív partyajánlók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó