Pulzar

Chase & Status

A Chase & Status sztori 2004-ben egy remix-szel kezdődött, amelyet a páros a Future Cut '20/20' számából készített a Renegade Hardware számára.

 Ez olyan jól sikerült, hogy a fiúk sorra bukkantak fel a nevesebbnél nevesebb labeleken, úgymint a Zinc vezette Bingo, a BC Presents vagy Fresh és Adam F Breakbeat Kaos-a, nem beszélve a Renegade Hardware-ről. Remixfelkérésből most sincs hiány, nemrég készítették el Shy FX és Top Cat nagy sikerének, az 'Everyday'-nek átiratát, amely a Digital Soundboy-on lát napvilágot. Chase & Status azonban sokkal régebb óta forog a drum and bass világában, a fiúk kilenc éve DJ-znek. Szettjeikben igyekeznek a stílus valamennyi irányzatából válogatni, hasonlóképpen gondolkodnak, mint a stúdióban. A Chase & Status duót nem lehet egyetlen skatulyába sem beszorítani, hiszen ki tudja mivel jelentkeznek legközelebb. Legyen az zúzós drum and bass (Hood Rat, Iron Fist) vagy liquid funk (Love's Theme) raggás beütésű tört (Duppy Man), garage a Roll Deep-pel (Top Shotta) vagy breakbeat Loopdigga néven, a duó mindig toppon van.

Archív partyajánlók

 • [2018-12-15] Bladerunnaz20 pre-party :: Chase & Status
   

  Jövőre 20 éves lesz a Bladerunnaz. A decemberi buli a 20 éves ünnepi eseménysorozat ráhangolódó első állomása.
 • [2013-08-05] Sziget Fesztivál 2013
  @ Hajógyári Sziget

  Az idei sziget fesztivál megrendezésére augusztus 5-12 között kerül sor, ahol a -1. napon ismét magyar slágerek hangzanak fel, hazai sztárok előadásában. Azonban most nem a magyar dalokat ünnepeljük, hanem az idén tragikusan fiatalon elhunyt szerzőjükre, Cipőre emlékezünk. A fesztivál nagyszínpadán olyan közismert és közkedvelt – generációkat megszólító – dallamok és szövegek csendülnek majd fel Magyarország legendás és népszerű zenészei által előadva, amelyek önmagukért beszélnek. A szereplők a zene nyelvén igyekeznek leróni tiszteletüket és méltó emléket állítani a hazai pop-rock zene egyik legfontosabb alakjának.
 • [2005-11-26] Drum Club - Chase & Status
  @ Inside, Budapest

  Legközelebbi Drum Club buli november 26.-án, már az Inside-ban, fellépnek: Chase & Status (Bingo, BC Presents, Renegade Hardware, Breakbeat Kaos), Bratwa (Tactile), Bal (Bladerunnaz), Safair (Tactile) és Sizenine (Bladerunnaz).
 • [2005-11-26] Drum Club pres. Chase & Status
   

  Legközelebbi Drum Club buli november 26.-án, már az Inside-ban, fellépnek: Chase & Status (Bingo, BC Presents, Renegade Hardware, Breakbeat Kaos), Bratwa (Tactile), Bal (Bladerunnaz), Safair (Tactile) és Sizenine (Bladerunnaz).

Kapcsolódó cikkek

 • Ibiza Rocks ismét felrázza Ibizát!

  Ibiza Rocks, 2005-ben visszahozta az indie hangzást Ibizára, de most még egy lépéssel tovább mennek és elindítják a saját indie-electro-mash-upjukat, amely a Reclaim the Dancefloor címet viseli, és amely az Eden clubban kerül majd megrendezésre kedd esténként június 16-tól.

Zenei stílusok

 • Trance

  A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.
 • Drum and Bass

  Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
 • Breakbeat

  Minimalisztikus jellegű. Jellegzetes vonása a 3/4-es ütem.

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó