Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
Elővételben 2005. november 24.-ig1 000 Ft

Partyajánló

Drum Club pres. Chase & Status

Fellépők
Dátum 2005. november 26.
Stílus Drum and Bass
Drum Club pres. Chase & StatusLegközelebbi Drum Club buli november 26.-án, már az Inside-ban, fellépnek: Chase & Status (Bingo, BC Presents, Renegade Hardware, Breakbeat Kaos), Bratwa (Tactile), Bal (Bladerunnaz), Safair (Tactile) és Sizenine (Bladerunnaz).

Drum Club pres. Chase & Status

Legközelebbi Drum Club buli november 26.-án, már az Inside-ban, fellépnek: Chase & Status (Bingo, BC Presents, Renegade Hardware, Breakbeat Kaos), Bratwa (Tactile), Bal (Bladerunnaz), Safair (Tactile) és Sizenine (Bladerunnaz).

Drum Club pres. Chase & Status
2005. november 26.
helyszín: Inside - Bp. Közraktár utca u. 9-11
belépo: 1000 / 1500 HUF
elovétel: Subvibe, Deep, TranceWave

line up
Chase & Status (Bingo, BC Presents, Renegade Hardware, Breakbeat Kaos)
Bratwa (Tactile)
Bal (Bladerunnaz)
Safair (Tactile)
Sizenine (Bladerunnaz)

Chase & Status (Bingo, BC Presents, Breakbeat Kaos, Renegade Hardware)

A Chase & Status sztori 2004-ben egy remix-szel kezdődött, amelyet a páros a Future Cut '20/20' számából készített a Renegade Hardware számára. Ez olyan jól sikerült, hogy a fiúk sorra bukkantak fel a nevesebbnél nevesebb labeleken, úgymint a Zinc vezette Bingo, a BC Presents vagy Fresh és Adam F Breakbeat Kaos-a, nem beszélve a Renegade Hardware-ről. Remixfelkérésből most sincs hiány, nemrég készítették el Shy FX és Top Cat nagy sikerének, az 'Everyday'-nek átiratát, amely a Digital Soundboy-on lát napvilágot. Chase & Status azonban sokkal régebb óta forog a drum and bass világában, a fiúk kilenc éve DJ-znek. Szettjeikben igyekeznek a stílus valamennyi irányzatából válogatni, hasonlóképpen gondolkodnak, mint a stúdióban. A Chase & Status duót nem lehet egyetlen skatulyába sem beszorítani, hiszen ki tudja mivel jelentkeznek legközelebb. Legyen az zúzós drum and bass (Hood Rat, Iron Fist) vagy liquid funk (Love's Theme) raggás beütésű tört (Duppy Man), garage a Roll Deep-pel (Top Shotta) vagy breakbeat Loopdigga néven, a duó mindig toppon van.

web
www.bladerunnaz.com
www.buddha-beach.hu
www.tovmusic.com

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó