Pulzar


Kövess minket!

CikkFriss

Jay Lumen az Amsterdam Dance Eventen: ismét zajos siker

Létrehozva 2018-11-08
  0,00
 • Értékelés

Jay Lumen az Amsterdam Dance Eventen: ismét zajos siker

Jay Lumen ismét hatalmas sikert aratott az ADE (Amsterdam Dance Event) rendezvényén. Lassan már szinte tradíciónak számít, hogy évről-évre rendszeres meghívottja az ADE hivatalos nyitó bulijának a legendás Panama klubban. Ezúttal is remek visszhang és jelentős sajtófigyelem kísérte a szettjét.

Jay Lumen immár sokadik éve rendszeres visszatérője, a minden elektronikus zenei érdeklődéssel bíró rajongó által jól ismert és méltán kedvelt Amsterdam Dance Event rendezvényeinek.

Jay ezúttal is a legendás Panama Club lemezjátszói mögül prezentált egy felejthetetlen szettet, az ADE 2018 hivatalos nyitóestjén. Ez immár tradíció, hiszen idén 4. éve játszhatott az eseményen. Az igencsak jelentős létszámban megjelenő közönség láthatóan örömmel vette, hogy mindjárt a nyitónapon, feszes ütemek közepette, igazi intelligens Techno utazásra indulhatott Jay Lumen vezényletével.
Jay mellett egyébként a pultba állhatott a szintén erős taktusokat játszó (a korábbi Hard Techno, ám Technora áttért hercegnő) Fernanda Martins, aki zárta az estet, de számos más név mellett, az old school generáció képviseletében James Zabiela is játszott egy eklektikus Techno szettet.

A rendezvény szervezője a Terminal 4 events immár sokadszorra hallhatta "hazánk üstökösének" szettjét ám úgy tűnik, hogy ezúttal minden várakozásukat felülmúlta ütemeivel.
Olyannyira magával ragadta közönséget, a szervezőket és a klub tulaját a hangulat, hogy azonnal ajánlottak egy a 2019-es nyári szezonra szóló 4 fellépéses szerződést Ibizára, a szintén a Terminal 4 szervezésében zajló Eden X Techno rendezvényeire.

Persze Jay Lumen számára ez sem lesz új, hiszen Ibizán, a legendás múltú (és hamarosan újranyitó) Space, a Privilege, a Destino, és még számos más klub mellett az Edenben is volt szerencséje számtalan alkalommal játszani az elmúlt évek alatt. Ugyanakkor még a nemzetközi Techno szcénában is meglehetősen ritka, hogy valakinek teljes szezonra szóló szerződést kínáljanak még az előző év őszén.

Természetesen az ADE nyitóbuliján Jay legutóbbi, a Drumcode szárnyai alatt megjelent "Stella Luce" című dala is felcsendült, melyet hatalmas ováció fogadott. Nem is csoda, hiszen amellett, hogy a legtöbb jelentős nemzetközi lemezlovas szettjében felcsendült már a track, a Beatport Techno chartján is Top10-be került és ott is trónolt közel 2 hónapon át. Így 2019-ben is folytatódik Jay fantasztikus statisztikája, vagyishogy, minden új kiadványáról legalább egy dal, vagy a teljes release Top10-be került a különböző online és offline store-ok boltjaiban.

Jay Lumen így értékelte az ADE estjét:

"Ismét fantasztikus érzés volt visszatérni az Amsterdam Dance Event éves eseményére. Ez nem csak a bulikról, hanem emberi és egyben szakmai találkozásokról és élményekről is szól. Egyedi atmoszféra és rengeteg a kultúráért rajongó és azt szem előtt tartó ember összejövetele ez, ahol gyakran a zenei élet iránya is megváltozik. Minden megújul.
A bulit tekintve pedig, ezúttal is csak hatalmas köszönetet tudok és kell mondanom, mind a közönségnek, mind a szervezőknek. Örülök, hogy itt lehettem és köszi mindenkinek, aki velem, velünk bulizta végig az éjjelt!"

Jay Lumen tehát újra elvarázsolta az ADE közönségét és hamarosan ismét visszatér Amsterdamba, hogy a Paradiso színpadára lépjen, ám előtte még játszik Franciaországban, Svédországban, Spanyolországban (ahol a Fabrik várja), Romániában, Szerbiában, Angliában, Libanonban és még sorolhatnánk.

Aki pedig idén még hazánkban szeretné látni, az hamarosan több ponton is találkozhat vele.
December 1-én a szegedi Sing Sing-ben, december 15-én a VOLT lokálban, a BeMassive XV. szülinapján, december 21-én Debrecenben a Base falai között hallhatjuk őt, december 25-én pedig a TheEtiket Xmas buliján játszik Győrben a Vertigo-ban.

Csak győzzük őt követni!

Még több Friss

 • Forradalmi eseményhármassal támad a hosszú hétvége

  A haza színei végtelenben pompáznak majd ezen a három napon. Alapvetően a fekete fehér logóból indult, de mára teljes színpompában vetül elénk a Cinema Hall életútja, melyben nem csak a vizuális ingerek tekintetében élvezhetjük a sokszínűséget, hanem az elektronikus zenei programokban is.
 • Isratrance – Infected Mushroom, Skazi és Yahel egy estén a Budapest Parkban!

  Az elektronikus zenei vonalra is ráerősít a Budapest Park – július 12-e ugyanis a psytrance, a goa, az indusztriál és egyéb keményvonalas műfajok szerelmeseinek kedvez. Egy minifesztivál keretein belül több hazai élvonalbeli DJ mellett ugyanis a Budapest Park színpadán hat év után újra az Infected Mushroom, de zenél majd Skazi és Yahel is.
 • Pihenés nem lesz, érkeznek a tavaszi Cinema programok

  Nagy visszatérések és friss újdonságok is lesznek a napsütéses menüben! A legutóbbi hétvége ismét nagy érdeklődés mellett telt a Cinema Hall háza táján. A januári pihenés után már kaptunk néhány programot, melyek múlt péntek-szombaton előbb a Mind Against páros, majd Eelke Kleijn 6 órásra sikerült szettje töltötte tele az elektronikus mozi teret.
 • Az egész napos teltház után megtudtuk: Loco Dice visszatér a Cinematinéra

  A 18. Cinematiné óriási sikert aratott és két teltházas bulit hozott Budapestnek, ami áprilisban is remek programmal folytatódik.
 • Fatboy Slim teszi fel a pontot az Akvárium Klub tavaszi programjaira

  Nincs megállás, tovább dübörög a budapesti Akvárium klubszezonja! Minden eddiginél erősebb programkínálat vár az Erzsébet téren, aminek csúcsaként érkezik a világsztár DJ, Fatboy Slim.
 • A KNTXT Londonban és Párizsban debütál

  Charlotte de Witte KNTXT elnevezésű show-ja márciusban fog debütálni nemzetközi szinten, méghozzá Londonban és Párizsban.
 • 2018 az A38 Hajón

  Milyen volt a tizenötödik, jubileumi év? "Jeleznünk kell, hogy egyáltalán nem vagyunk elfáradva" ‒ mondta az A38 Hajó alapítója, Bognár Attila a hajó tavalyi tizenötödik születésnapján készült riportban. És az év bizonyította is, hogy a 2003 óta a budapesti kulturális élet szerves részét alkotó A38 nem fáradt el, és mindig képes a megújulásra. Rövid összefoglaló 2018-ról.
 • Jay Lumen megelőzi Amelie Lens, Maceo Plex és Adam Beyer dalát is a Beatport éves Top100-as listáján

  Jay Lumen a Beatport kurátorai által összeállított összetett, stílustól független 2018-as éves listán az előkelő 8. helyet szerezte meg "Asteroid" trekkjével. Ezzel megelőzi többek között Amelie Lens, Charlotte De Witte, és Cirez D dalait, de a Tale Of Us nagysikerű "Swallow" remixét ugyanúgy, mint Maceo Plex "Blade Runner" átiratát, vagy az Adam Beyer és Bart Skils által elkövetett idei már már mainstreammé vált Techno slágert a "Your Mind"-ot is.
 • Átadták az ország első CD automatáját

  December 15-én a Lumen Kávézóban megrendezett MZK #1 – Hozom a zenét elnevezésű esemény keretében adták át az ország első CD automatáját, ahonnan mostantól mindenki tulajdonképpen egy gombnyomással szerezheti be kedvence lemezét.
 • Jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

  Az óriási sikerre való tekintettel 2019-ben már négy kompkoncerttel várják az érdeklődőket a MOL Nagyon Balaton szervezői. A WOW Hungary kompkoncerteken fellép majd a Punnany Massif, a Quimby, Rúzsa Magdi és Majka is. Jegyek már kaphatók.

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó