Pulzar

CikkFriss

Jay Lumen az Amsterdam Dance Eventen: ismét zajos siker

Létrehozva 2018-11-08
  0,00
 • Értékelés

Jay Lumen az Amsterdam Dance Eventen: ismét zajos siker

Jay Lumen ismét hatalmas sikert aratott az ADE (Amsterdam Dance Event) rendezvényén. Lassan már szinte tradíciónak számít, hogy évről-évre rendszeres meghívottja az ADE hivatalos nyitó bulijának a legendás Panama klubban. Ezúttal is remek visszhang és jelentős sajtófigyelem kísérte a szettjét.

Jay Lumen immár sokadik éve rendszeres visszatérője, a minden elektronikus zenei érdeklődéssel bíró rajongó által jól ismert és méltán kedvelt Amsterdam Dance Event rendezvényeinek.

Jay ezúttal is a legendás Panama Club lemezjátszói mögül prezentált egy felejthetetlen szettet, az ADE 2018 hivatalos nyitóestjén. Ez immár tradíció, hiszen idén 4. éve játszhatott az eseményen. Az igencsak jelentős létszámban megjelenő közönség láthatóan örömmel vette, hogy mindjárt a nyitónapon, feszes ütemek közepette, igazi intelligens Techno utazásra indulhatott Jay Lumen vezényletével.
Jay mellett egyébként a pultba állhatott a szintén erős taktusokat játszó (a korábbi Hard Techno, ám Technora áttért hercegnő) Fernanda Martins, aki zárta az estet, de számos más név mellett, az old school generáció képviseletében James Zabiela is játszott egy eklektikus Techno szettet.

A rendezvény szervezője a Terminal 4 events immár sokadszorra hallhatta "hazánk üstökösének" szettjét ám úgy tűnik, hogy ezúttal minden várakozásukat felülmúlta ütemeivel.
Olyannyira magával ragadta közönséget, a szervezőket és a klub tulaját a hangulat, hogy azonnal ajánlottak egy a 2019-es nyári szezonra szóló 4 fellépéses szerződést Ibizára, a szintén a Terminal 4 szervezésében zajló Eden X Techno rendezvényeire.

Persze Jay Lumen számára ez sem lesz új, hiszen Ibizán, a legendás múltú (és hamarosan újranyitó) Space, a Privilege, a Destino, és még számos más klub mellett az Edenben is volt szerencséje számtalan alkalommal játszani az elmúlt évek alatt. Ugyanakkor még a nemzetközi Techno szcénában is meglehetősen ritka, hogy valakinek teljes szezonra szóló szerződést kínáljanak még az előző év őszén.

Természetesen az ADE nyitóbuliján Jay legutóbbi, a Drumcode szárnyai alatt megjelent "Stella Luce" című dala is felcsendült, melyet hatalmas ováció fogadott. Nem is csoda, hiszen amellett, hogy a legtöbb jelentős nemzetközi lemezlovas szettjében felcsendült már a track, a Beatport Techno chartján is Top10-be került és ott is trónolt közel 2 hónapon át. Így 2019-ben is folytatódik Jay fantasztikus statisztikája, vagyishogy, minden új kiadványáról legalább egy dal, vagy a teljes release Top10-be került a különböző online és offline store-ok boltjaiban.

Jay Lumen így értékelte az ADE estjét:

"Ismét fantasztikus érzés volt visszatérni az Amsterdam Dance Event éves eseményére. Ez nem csak a bulikról, hanem emberi és egyben szakmai találkozásokról és élményekről is szól. Egyedi atmoszféra és rengeteg a kultúráért rajongó és azt szem előtt tartó ember összejövetele ez, ahol gyakran a zenei élet iránya is megváltozik. Minden megújul.
A bulit tekintve pedig, ezúttal is csak hatalmas köszönetet tudok és kell mondanom, mind a közönségnek, mind a szervezőknek. Örülök, hogy itt lehettem és köszi mindenkinek, aki velem, velünk bulizta végig az éjjelt!"

Jay Lumen tehát újra elvarázsolta az ADE közönségét és hamarosan ismét visszatér Amsterdamba, hogy a Paradiso színpadára lépjen, ám előtte még játszik Franciaországban, Svédországban, Spanyolországban (ahol a Fabrik várja), Romániában, Szerbiában, Angliában, Libanonban és még sorolhatnánk.

Aki pedig idén még hazánkban szeretné látni, az hamarosan több ponton is találkozhat vele.
December 1-én a szegedi Sing Sing-ben, december 15-én a VOLT lokálban, a BeMassive XV. szülinapján, december 21-én Debrecenben a Base falai között hallhatjuk őt, december 25-én pedig a TheEtiket Xmas buliján játszik Győrben a Vertigo-ban.

Csak győzzük őt követni!

Még több Friss

 • Erick Morillo 4 és fél órás szettje után jöhet a 21. Cinematiné!?

  Erick Morillo nagyot játszott a 20. Cinematinén, de már jön is a következő nappali esemény!
 • Fedezd fel újra Budapestet a Telekom Electronic Beats SPOTS programjával!

  Június 8-án a Telekom Electronic Beats: Hotel Budapest évadnyitó buli konferenciáján bemutatkozott a Night Embassy of Budapesttel közös programunk, ami a legjobb fővárosi helyeken még a valóságot is kiterjeszti egy mobilappal.
 • Ismét jön a Sun & Soda - Mert nappal bulizni jó!

  A tavalyi óriási siker után idén is három alkalommal jelentkezik az Akvárium Klub tengerparti strandokat és trópusi hangulatú partikat idéző nappali bulisorozata, a Sun & Soda. Az egyedülálló rendezvénysorozat keretében ismét világklasszis DJ-k zenélnek majd a teraszon: június 22-én érkezik Sasha, július 20-án Guy J & Henry Saiz zenél majd, míg a koronát augusztus 18-án a GusGus párosa teszi majd fel az idei nyárra.
 • A legendás Palace a Plázson éled újjá

  Siófok kultikus szórakozóhelye zenei szellemiségét örökíti tovább a PLÁZS új helyszíne, az Aréna. A hatalmas bulitér június 8-án egy hatalmas partival nyitja meg kapuit, hogy utána egész nyáron, minden pénteken és szombaton a legmenőbb lemezlovasok a legforróbb dallamokat pakolhassák a talpunk alá.
 • Megjelent a legújabb Rockstar!

  A Rockstar Magazin harmadik lapszáma egészen különlegesre sikeredett. A címlapra az EFOTT fesztivál fő fellépője, a koszovói szépség, Rita Ora került. Beleláthatunk kicsit a világhírű Jay Lumen gondolataiba, Delov Jávort faggattuk a jubiláló Random Trip kapcsán, és Schuster Lóri sem rejti véka alá véleményét. A "Jelenések" rovatot ezúttal is megpakoltuk a legjobb lemezekkel (Vampire Weekend, Rammstein, Kornél Kovács, Tyler, the Creator), és kedvenc csodabogarainkról most is az "A Jövő Zenéje" mesél majd.
 • Még több zenei és sportélmény a siófoki PLÁZS-on

  A pünkösdi hétvégén beindul a nagyüzem a siófoki PLÁZS-on. Fellép a Bëlga, Krúbi, a Bikini és a Republic, emellett egy Palace emlékbulival bemutatkozik az újonnan elkészült PLÁZS Aréna is. Napközben pedig bárki kipróbálhatja a megújult Scitec Summer Gymet vagy válogathat a számos más sportolási lehetőség közül.
 • Három napon belül két exkluzív techno eseménnyel állt elő a DFFRNTLY

  Egy történelmi helyszín és Bécs legjobb klubja löki meg a DFFRNTLY által diktált tempót!
 • Egész nyáron folytatódik a masszív Rooftop vasárnap

  A Be Massive a teljes nyári szezonra elnyerte a Hotel President panorámás teraszát!
 • Ma indul a Track Terrace 6., minden eddiginél színesebb szezonja

  5 éve a szabadtéren, idén még több programmal, még több stílussal és még inkább időjárásbiztos helyszínként jelentkezik a Track Terrace!
 • Siófok a Balaton Sportfővárosa

  Évek óta tartó trend, hogy a turizmusban egyre fontosabbá válik az aktív pihenés és a sportolás szerepe. Siófok a balatoni régió legnagyobb településeként nemcsak a legtöbb sportegyesülettel és tömegsportolási lehetőséggel rendelkező város, de számos színvonalas sportrendezvénynek is otthont ad, így egész évben várja az aktív kikapcsolódásra vágyókat és a sportok iránt érdeklődőket.

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó