Pulzar


Kövess minket!

CikkFriss

Jay Lumen az Amsterdam Dance Eventen: ismét zajos siker

Létrehozva 2018-11-08
  0,00
 • Értékelés

Jay Lumen az Amsterdam Dance Eventen: ismét zajos siker

Jay Lumen ismét hatalmas sikert aratott az ADE (Amsterdam Dance Event) rendezvényén. Lassan már szinte tradíciónak számít, hogy évről-évre rendszeres meghívottja az ADE hivatalos nyitó bulijának a legendás Panama klubban. Ezúttal is remek visszhang és jelentős sajtófigyelem kísérte a szettjét.

Jay Lumen immár sokadik éve rendszeres visszatérője, a minden elektronikus zenei érdeklődéssel bíró rajongó által jól ismert és méltán kedvelt Amsterdam Dance Event rendezvényeinek.

Jay ezúttal is a legendás Panama Club lemezjátszói mögül prezentált egy felejthetetlen szettet, az ADE 2018 hivatalos nyitóestjén. Ez immár tradíció, hiszen idén 4. éve játszhatott az eseményen. Az igencsak jelentős létszámban megjelenő közönség láthatóan örömmel vette, hogy mindjárt a nyitónapon, feszes ütemek közepette, igazi intelligens Techno utazásra indulhatott Jay Lumen vezényletével.
Jay mellett egyébként a pultba állhatott a szintén erős taktusokat játszó (a korábbi Hard Techno, ám Technora áttért hercegnő) Fernanda Martins, aki zárta az estet, de számos más név mellett, az old school generáció képviseletében James Zabiela is játszott egy eklektikus Techno szettet.

A rendezvény szervezője a Terminal 4 events immár sokadszorra hallhatta "hazánk üstökösének" szettjét ám úgy tűnik, hogy ezúttal minden várakozásukat felülmúlta ütemeivel.
Olyannyira magával ragadta közönséget, a szervezőket és a klub tulaját a hangulat, hogy azonnal ajánlottak egy a 2019-es nyári szezonra szóló 4 fellépéses szerződést Ibizára, a szintén a Terminal 4 szervezésében zajló Eden X Techno rendezvényeire.

Persze Jay Lumen számára ez sem lesz új, hiszen Ibizán, a legendás múltú (és hamarosan újranyitó) Space, a Privilege, a Destino, és még számos más klub mellett az Edenben is volt szerencséje számtalan alkalommal játszani az elmúlt évek alatt. Ugyanakkor még a nemzetközi Techno szcénában is meglehetősen ritka, hogy valakinek teljes szezonra szóló szerződést kínáljanak még az előző év őszén.

Természetesen az ADE nyitóbuliján Jay legutóbbi, a Drumcode szárnyai alatt megjelent "Stella Luce" című dala is felcsendült, melyet hatalmas ováció fogadott. Nem is csoda, hiszen amellett, hogy a legtöbb jelentős nemzetközi lemezlovas szettjében felcsendült már a track, a Beatport Techno chartján is Top10-be került és ott is trónolt közel 2 hónapon át. Így 2019-ben is folytatódik Jay fantasztikus statisztikája, vagyishogy, minden új kiadványáról legalább egy dal, vagy a teljes release Top10-be került a különböző online és offline store-ok boltjaiban.

Jay Lumen így értékelte az ADE estjét:

"Ismét fantasztikus érzés volt visszatérni az Amsterdam Dance Event éves eseményére. Ez nem csak a bulikról, hanem emberi és egyben szakmai találkozásokról és élményekről is szól. Egyedi atmoszféra és rengeteg a kultúráért rajongó és azt szem előtt tartó ember összejövetele ez, ahol gyakran a zenei élet iránya is megváltozik. Minden megújul.
A bulit tekintve pedig, ezúttal is csak hatalmas köszönetet tudok és kell mondanom, mind a közönségnek, mind a szervezőknek. Örülök, hogy itt lehettem és köszi mindenkinek, aki velem, velünk bulizta végig az éjjelt!"

Jay Lumen tehát újra elvarázsolta az ADE közönségét és hamarosan ismét visszatér Amsterdamba, hogy a Paradiso színpadára lépjen, ám előtte még játszik Franciaországban, Svédországban, Spanyolországban (ahol a Fabrik várja), Romániában, Szerbiában, Angliában, Libanonban és még sorolhatnánk.

Aki pedig idén még hazánkban szeretné látni, az hamarosan több ponton is találkozhat vele.
December 1-én a szegedi Sing Sing-ben, december 15-én a VOLT lokálban, a BeMassive XV. szülinapján, december 21-én Debrecenben a Base falai között hallhatjuk őt, december 25-én pedig a TheEtiket Xmas buliján játszik Győrben a Vertigo-ban.

Csak győzzük őt követni!

Még több Friss

 • Két kategóriában is nyert az A38 Hajó a Kreatív magazin Mediadesign díjátadóján

  Médiaportfólió kategóriában Arany, márkázott online tartalom kategóriában Ezüst elismerést kapott.
 • Három tesztbuli és végre hivatalosan is megnyit az új Cinema Hall!

  Tavasz óta vártuk a napot, hogy megnyissa kapuit a város legújabb Cinema Hallja, de októberben már élőben megtapasztalhatjuk!
 • Több tízezren élvezték a zenét a Budapest Music Expón

  Véget ért tegnap kora este a 13. Budapest Music Expo. A Hungexpo G és F csarnokában három napon keresztül szólt a zene. Rengetegen érkeztek a rendezvényre azért, hogy kipróbálhassanak hangszereket, megnézzenek bemutatókat és rész vegyenek szakmai előadásokon. A Budapest Music Expóra több tízezer ezer ember látogatott ki.
 • Szakadj ki a komfortzónádból!

  Az Akvárium Klub idén is a CAFé Budapest egyik helyszíneként vesz részt az október 5–21. között tartó programsorozaton. Ennek keretében érkezik a klubba október 9-én az elképesztő zenei tehetséggel megáldott Masego, október 5–7. között vár találkozások és felfedezések fesztiválja, a Budapest Ritmo, október 8-tól pedig kortárs, underground koncertsorozattal indul a Downtown Café.
 • Koncertek, szakmai kurzusok és élménydobolás a Budapest Music Expón

  Az eddigi legszínesebb programkínálattal várja az érdeklődőket október 5-től 7-ig a Budapest Music Expo a Hungexpo F és G csarnokában. A kiállításra 14 zenei oktatási intézmény települ ki, továbbá 93 ingyenes szakmai kurzust látogathatnak meg a jelenlévők. Rengeteg hangszerbemutatót és koncertet lehet megtekinteni. Fellép többek közt Petruska András, a Herrer Sára & The Mary Popkids Acoustic, a Belmondo és a Blahalouisiana. Az expo ingyenesen látogatható.
 • Sorra vonultatja fel a világsztárokat az Akvárium Klub

  Újra itt az ősz, azaz indul a budapesti klubszezon. Az Akvárium Klub elképesztően erős nevekkel rukkolt elő az őszi-téli időszakra, mind elektronikus zenei vonalon, mind élőzenében világszínvonalú fellépők köveik majd egymást a színpadokon. Emellett idén is a klub ad otthont a CAFé Budapest egyes programjainak, köztük a Budapest Ritmo-nak, illetve itt tartják majd a BUSH záró buliját is.
 • Háromnapos fesztivállal zárja hetedik évadát a Budapest Park

  A Kapuzárási Piknik névre keresztelt eseménysorozat fellépői közt ott van az idén egyetlen önálló parkos koncertjét adó Ganxsta Zolee, az ultramenő táncosokkal és dívákkal kiegészülő Brains, illetve az 2018-as év utolsó budapesti koncertjét adó Punnany Massif.
 • Rengeteg előadással bővül idén a Budapest Music Expo

  Ezúttal is gigantikus méretekben, de még erősebb szakmai és oktatási programmal, előadásokkal várja az érdeklődőket a Budapest Music Expo október 5-től 7-ig a Hungexpo területén. A 18.000 négyzetméter területű rendezvényen több tízezer hangszer kipróbálható, lesz rengeteg koncert és hangszerbemutató. Fellép a Megadeth dobosa, Dirk Verbeuren is. Az expo ingyenesen látogatható.
 • Jay Lumen újra a Drumcode kiadónál

  Jay Lumen legfrissebb szerzeményével ismét visszatér a lassan második otthonának nevezhető Drumcode kiadóhoz. A dal szeptember 10-én jelenik majd meg és elérhető lesz mind digitális, mind vinyl formátumban.
 • LUPA éjjel-nappal

  Hagyományteremtő hétvégével várja a vendégeit Budapest tengerpartja, a Lupa, augusztus 24-25-26-án. Lesz éjszakai fürdőzés, családi öbölátúszás, éjszakai SUP túra, koncert és megannyi más, izgalmas program.

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó