Pulzar


Kövess minket!

CikkFriss

Jay Lumen az Amsterdam Dance Eventen: ismét zajos siker

Létrehozva 2018-11-08
  0,00
 • Értékelés

Jay Lumen az Amsterdam Dance Eventen: ismét zajos siker

Jay Lumen ismét hatalmas sikert aratott az ADE (Amsterdam Dance Event) rendezvényén. Lassan már szinte tradíciónak számít, hogy évről-évre rendszeres meghívottja az ADE hivatalos nyitó bulijának a legendás Panama klubban. Ezúttal is remek visszhang és jelentős sajtófigyelem kísérte a szettjét.

Jay Lumen immár sokadik éve rendszeres visszatérője, a minden elektronikus zenei érdeklődéssel bíró rajongó által jól ismert és méltán kedvelt Amsterdam Dance Event rendezvényeinek.

Jay ezúttal is a legendás Panama Club lemezjátszói mögül prezentált egy felejthetetlen szettet, az ADE 2018 hivatalos nyitóestjén. Ez immár tradíció, hiszen idén 4. éve játszhatott az eseményen. Az igencsak jelentős létszámban megjelenő közönség láthatóan örömmel vette, hogy mindjárt a nyitónapon, feszes ütemek közepette, igazi intelligens Techno utazásra indulhatott Jay Lumen vezényletével.
Jay mellett egyébként a pultba állhatott a szintén erős taktusokat játszó (a korábbi Hard Techno, ám Technora áttért hercegnő) Fernanda Martins, aki zárta az estet, de számos más név mellett, az old school generáció képviseletében James Zabiela is játszott egy eklektikus Techno szettet.

A rendezvény szervezője a Terminal 4 events immár sokadszorra hallhatta "hazánk üstökösének" szettjét ám úgy tűnik, hogy ezúttal minden várakozásukat felülmúlta ütemeivel.
Olyannyira magával ragadta közönséget, a szervezőket és a klub tulaját a hangulat, hogy azonnal ajánlottak egy a 2019-es nyári szezonra szóló 4 fellépéses szerződést Ibizára, a szintén a Terminal 4 szervezésében zajló Eden X Techno rendezvényeire.

Persze Jay Lumen számára ez sem lesz új, hiszen Ibizán, a legendás múltú (és hamarosan újranyitó) Space, a Privilege, a Destino, és még számos más klub mellett az Edenben is volt szerencséje számtalan alkalommal játszani az elmúlt évek alatt. Ugyanakkor még a nemzetközi Techno szcénában is meglehetősen ritka, hogy valakinek teljes szezonra szóló szerződést kínáljanak még az előző év őszén.

Természetesen az ADE nyitóbuliján Jay legutóbbi, a Drumcode szárnyai alatt megjelent "Stella Luce" című dala is felcsendült, melyet hatalmas ováció fogadott. Nem is csoda, hiszen amellett, hogy a legtöbb jelentős nemzetközi lemezlovas szettjében felcsendült már a track, a Beatport Techno chartján is Top10-be került és ott is trónolt közel 2 hónapon át. Így 2019-ben is folytatódik Jay fantasztikus statisztikája, vagyishogy, minden új kiadványáról legalább egy dal, vagy a teljes release Top10-be került a különböző online és offline store-ok boltjaiban.

Jay Lumen így értékelte az ADE estjét:

"Ismét fantasztikus érzés volt visszatérni az Amsterdam Dance Event éves eseményére. Ez nem csak a bulikról, hanem emberi és egyben szakmai találkozásokról és élményekről is szól. Egyedi atmoszféra és rengeteg a kultúráért rajongó és azt szem előtt tartó ember összejövetele ez, ahol gyakran a zenei élet iránya is megváltozik. Minden megújul.
A bulit tekintve pedig, ezúttal is csak hatalmas köszönetet tudok és kell mondanom, mind a közönségnek, mind a szervezőknek. Örülök, hogy itt lehettem és köszi mindenkinek, aki velem, velünk bulizta végig az éjjelt!"

Jay Lumen tehát újra elvarázsolta az ADE közönségét és hamarosan ismét visszatér Amsterdamba, hogy a Paradiso színpadára lépjen, ám előtte még játszik Franciaországban, Svédországban, Spanyolországban (ahol a Fabrik várja), Romániában, Szerbiában, Angliában, Libanonban és még sorolhatnánk.

Aki pedig idén még hazánkban szeretné látni, az hamarosan több ponton is találkozhat vele.
December 1-én a szegedi Sing Sing-ben, december 15-én a VOLT lokálban, a BeMassive XV. szülinapján, december 21-én Debrecenben a Base falai között hallhatjuk őt, december 25-én pedig a TheEtiket Xmas buliján játszik Győrben a Vertigo-ban.

Csak győzzük őt követni!

Még több Friss

 • A KNTXT Londonban és Párizsban debütál

  Charlotte de Witte KNTXT elnevezésű show-ja márciusban fog debütálni nemzetközi szinten, méghozzá Londonban és Párizsban.
 • 2018 az A38 Hajón

  Milyen volt a tizenötödik, jubileumi év? "Jeleznünk kell, hogy egyáltalán nem vagyunk elfáradva" ‒ mondta az A38 Hajó alapítója, Bognár Attila a hajó tavalyi tizenötödik születésnapján készült riportban. És az év bizonyította is, hogy a 2003 óta a budapesti kulturális élet szerves részét alkotó A38 nem fáradt el, és mindig képes a megújulásra. Rövid összefoglaló 2018-ról.
 • Jay Lumen megelőzi Amelie Lens, Maceo Plex és Adam Beyer dalát is a Beatport éves Top100-as listáján

  Jay Lumen a Beatport kurátorai által összeállított összetett, stílustól független 2018-as éves listán az előkelő 8. helyet szerezte meg "Asteroid" trekkjével. Ezzel megelőzi többek között Amelie Lens, Charlotte De Witte, és Cirez D dalait, de a Tale Of Us nagysikerű "Swallow" remixét ugyanúgy, mint Maceo Plex "Blade Runner" átiratát, vagy az Adam Beyer és Bart Skils által elkövetett idei már már mainstreammé vált Techno slágert a "Your Mind"-ot is.
 • Átadták az ország első CD automatáját

  December 15-én a Lumen Kávézóban megrendezett MZK #1 – Hozom a zenét elnevezésű esemény keretében adták át az ország első CD automatáját, ahonnan mostantól mindenki tulajdonképpen egy gombnyomással szerezheti be kedvence lemezét.
 • Jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

  Az óriási sikerre való tekintettel 2019-ben már négy kompkoncerttel várják az érdeklődőket a MOL Nagyon Balaton szervezői. A WOW Hungary kompkoncerteken fellép majd a Punnany Massif, a Quimby, Rúzsa Magdi és Majka is. Jegyek már kaphatók.
 • Hollywoodi szilveszter és Tankcsapda szülinap az Akvárium Klubban

  Igazi Hollywoodi időutazásra invitál idén szilveszterkor az Akvárium Klub. December 31-én újra előkerülnek a diszkógömbök és szerpentinek, és három tematikus terem repít majd vissza a csillogó '90-es és '00-es évekbe. Itt és aznap ünnepli 5. születésnapját a korszak „legcikibb" slágereit felvonultató Necc Party. Hollywoodi hírességek sétányává változik a KisHall, miközben ikonikus filmzenék csendülnek fel a VOLT Lokálban. A korán érkezőknek idén is lesz 'retro tombola' értékes nyereményekkel. Másnap különleges klubkoncerttel ünnepli 30. születésnapját a Tankcsapda.
 • Két kategóriában is nyert az A38 Hajó a Kreatív magazin Mediadesign díjátadóján

  Médiaportfólió kategóriában Arany, márkázott online tartalom kategóriában Ezüst elismerést kapott.
 • Három tesztbuli és végre hivatalosan is megnyit az új Cinema Hall!

  Tavasz óta vártuk a napot, hogy megnyissa kapuit a város legújabb Cinema Hallja, de októberben már élőben megtapasztalhatjuk!
 • Több tízezren élvezték a zenét a Budapest Music Expón

  Véget ért tegnap kora este a 13. Budapest Music Expo. A Hungexpo G és F csarnokában három napon keresztül szólt a zene. Rengetegen érkeztek a rendezvényre azért, hogy kipróbálhassanak hangszereket, megnézzenek bemutatókat és rész vegyenek szakmai előadásokon. A Budapest Music Expóra több tízezer ezer ember látogatott ki.
 • Szakadj ki a komfortzónádból!

  Az Akvárium Klub idén is a CAFé Budapest egyik helyszíneként vesz részt az október 5–21. között tartó programsorozaton. Ennek keretében érkezik a klubba október 9-én az elképesztő zenei tehetséggel megáldott Masego, október 5–7. között vár találkozások és felfedezések fesztiválja, a Budapest Ritmo, október 8-tól pedig kortárs, underground koncertsorozattal indul a Downtown Café.

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó