Pulzar

Belépő
Mindenkinek4 000 Ft
VIP7 000 Ft
Az első 1000 db jegy Subvibe és Nyugati nonstop2 000 Ft
Második 1000 db jegy3 000 Ft

Partyajánló

B-Real of Cypress Hill - Smoke N Mirrors Tour @ Városligeti tó

Fellépők
Dátum 2009. augusztus 22.
Helyszín Városligeti tó, Budapest
Stílus Hip-hop
B-Real of Cypress Hill - Smoke N Mirrors TourB-Real a latin hip hop talán legnagyobb alakja, és az USA nyugati partjának minden bizonnyal egyik legismertebb rappere. A Cypress Hill frontembere a ’90-es években minden háztartásba beköltözött jellegzetes, nazális hangjával.Városligeti tó

B-Real of Cypress Hill - Smoke N Mirrors Tour @ Városligeti tó

B-Real a latin hip hop talán legnagyobb alakja, és az USA nyugati partjának minden bizonnyal egyik legismertebb rappere. A Cypress Hill frontembere a ’90-es években minden háztartásba beköltözött jellegzetes, nazális hangjával.

B-Real of Cypress Hill f. Young De & The Psycho Realm

Smoke N Mirrors Tour

2009. augusztus 22., szombat

Városligeti tó

 

Kapunyitás: 19.00

 

Belépő

Az első 1000 db a Subvibe-ban és a Nyugati nonstopban 2000 HUF

Második 1000 db 3000 HUF elővételben

Utána és a helyszínen 4000 HUF

VIP jegy, csak a helyszínen 7000 HUF

 

Elővétel

Subvibe (V. ker. Váci u. 40.)

Nyugati nonstop (VI. ker. Nyugati tér)

Ticketportal.hu és offline elárusítóhelyei, itt a jegy egységesen 3000 forintba kerül.

 

Line up

B-Real of Cypress Hill feat. Young De, DJ Julio G

The Psycho Realm

Bankos / NKS / Norba / Killakikit / Kool Kasko / Ba10 / DJ Frequent / Rocksteady

 

B-Real és a Psycho Realm

 

B-Real a latin hip hop talán legnagyobb alakja, és az USA nyugati partjának minden bizonnyal egyik legismertebb rappere. A Cypress Hill frontembere a ’90-es években minden háztartásba beköltözött jellegzetes, nazális hangjával. Talán még Magyarországon sem volt olyan tinédzser, aki akkortájt ne bömböltette volna az ’Insane In The Brain’ idegrappjét erőből. A Cypress Hill ezidőtájt elképesztő népszerűségre tett szert, elsősorban az MTV-nek köszönhetően. Lollapalooza turné többek között a Rage Against The Machine társaságában, szereplés egy Simpsons epizódban, pont az említett turné kapcsán, valamint övüké az első latin raplemez, amely platinalemezt érő mennyiségben kelt el az Egyesült Államokban.

B-Real a Cypress Hill mellett Kush néven metálbandát is alapított Deftones és Fear Factory tagokkal, majd beszállt a Psycho Realm-be, de zenélgetett Snoop Dogg-al is. Jelenleg Smoke N Mirrors című első szólóalbumával járja a világot.

 

A Psycho Realm politikai témákkal foglalkozó latin rapcsapat, amelynek egy korai fellépését látva B-Real úgy döntött szeretne csatlakozni a csapathoz. A Psycho Realm akkor a Gonzalez testvérekből (Sick Jacken és Big Duke) állt. B-Real lemezszerződéshez juttatta a tesókat, de a Sony az első album után kidobta őket keményen odamondós szövegeik kiverték a biztosítékot a multinál. A családot ’99-ben óriási tragédia érte, Duke összetűzésbe keveredett egy los angelesi hamburgeresnél, és 24 éves ellenfele pisztolyt rántott és lőtt. Duke a sebesülés következtében nyaktól lefelé teljesen lebénult. Jacken új társakkal kényszerült folytatni a Psycho Realm sztorit, és idén Stray Bullet címmel szólóalbummal is jelentkezett, valamint közreműködik B-Real szólóalbumán a Smoke N Mirror-on is.

 

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó