Pulzar

Nu'art Matiné flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Nu'art Matiné @ Nagykáta városi strandfürdő

Fellépők
Dátum 2011. április 30.
Helyszín Nagykáta városi strandfürdő
Stílus Deep House, House, Progressive House, Techno
Nu'art MatinéAz idei nagykátai majális, rendhagyó módon április 30.-án kerül megrendezésre. A szokásos nappali programok végeztével, este a Nu'art Egyesület Matinéja keződik. 22 órától Dj Nice melegíti a terepet hazánk egyik legjobb hip hop csapatának a Nem Közölt Sávnak azaz az NKS-nek.Nagykáta városi strandfürdő

Nu'art Matiné @ Nagykáta városi strandfürdő

Az idei nagykátai majális, rendhagyó módon április 30.-án kerül megrendezésre. A szokásos nappali programok végeztével, este a Nu'art Egyesület Matinéja keződik. 22 órától Dj Nice melegíti a terepet hazánk egyik legjobb hip hop csapatának a Nem Közölt Sávnak azaz az NKS-nek.

 A srácok hatalmas sikert aratott első albumuk folytatása ősszel érkezik, de talán már itt is kaphatunk egy kis ízelítőt az új album anyagából. Mellettük a szintén nagyágyú, Bankos teszi még tiszteletét nálunk, hogy megmutassa magát a helyi fiataloknak. A két koncert igazi kuriózumnak számít, hiszen egyik fellépő sem volt még a régiónkban.

Éjfél körül átváltunk az elektronikus zenére, hiszen érkezik hozzánk Mateo & Spirit, akik az India című zenéjükkel lettek országosan is ismertek. Mellettük itt lesz még Nic Kayes a Mission partyk rezidense, Paul Mad aki mögött számtalan megjelenés áll már, több külföldi kiadónál is. Studiohead és Plastik Soul a Deep'n'Freak és Budapest Groove-tól, valamit egy ifjú titán, Roland Cortante.
A Nu'art Matinéra a belépés INGYENES!


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó