Pulzar

Party

Deep 'n Freak

Party Deep 'n Freak
Party helye Budapest, Copy-Me Junk and Club
Készült 2010. február 24.

Deep 'n Freak

Fellépők

Party stílusa

  • Deep House

    A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
  • Tech-house

  • Minimal

    A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
  • Techno

    Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Kapcsolódó cikkek

  • SanFranciscoBeat & The Night Shift Documentary Film – interjú

    Az utóbbi időben egyre jobban előtérbe kerül a hazai elektronikus zenei szcéna egyik közismert arca, Kovács Krisztián a.k.a. SanFranciscoBeat, valamint tévésként és Vj-ként ismertté vált Juhancsik István a.k.a. Six közös munkája, azaz a Night Shift Documentary Film. A dokumentumfilm a hazai lemezlovasok éjszakai életét hivatott bemutatni, ami már sokunk fantáziáját megmozgathatta azzal kapcsolatban, hogy vajon az az egy órás tartalom pontosan mivel is lehet megtöltve. Így hát kíváncsian ültünk le Krisztiánnal beszélgetni, hogy minél több részletet megismerhessünk a közelgő premier kapcsán, és nem utolsó sorban, hogy róla is megtudhassunk pár érdekes dolgot.
  • Egyedülálló múltidéző kollekció – elindult a Super8.hu

    2011. december 16-án elindult a Super8.hu weboldal. A különleges site startját nagy várakozás előzte meg, ugyanis egy olyan gyűjteményt tesz közkinccsé, mely a világon egyedülálló, több mint 2000 órányi digitalizált kézikamerás családi és egyéb témájú amatőr felvételt tartalmaz, de az egykori, állami filmhíradókkal ellentétben nincsenek kozmetikázva, azaz vágatlanul kerülnek bemutatásra – nyilatkozta az indulás napján tartott sajtótájékoztatón az egyik tulajdonos, Krasznai János.
  • Maci a málnásban, avagy Six a Rolandnál!

    Izgalmas és megtisztelő feladatot kapott a közelmúltban Six, akit nemcsak mint az egyik legkeresettebb magyar VJ-t ismerhetünk, hanem mint filmes vágót is. Six a Filmmúzeumos Privátfilmek vágatlanul, majd a nemrég újraindult változata, a Privátfilmek újratöltve eszmei atyja, társ-szerzője, valamint megannyi nagy fesztivál és elektronikus zenei rendezvény VJ-je, aki folyamatosan újabb és újabb ötletekkel áll elő. Most éppen a híres Roland cég kérte fel egy tesztelésre, és bár az audió eszközeik révén ismerte meg és tartja becsben az egész világ e kiváló márkát, ezúttal természetesen a Six profiljába vágó vizuális technikai eszközeik kerültek kipróbálásra. Mondhatni: a Roland beengedte a macit a málnásba. Lássuk, min legeltette a szemét és ujjait kedvenc VJ-nk a cég bemutatótermében!
  • Budapest Deep Café Interjú

    Őrültek ezek? Vagy netán csak a modernkori underground szerzetesei? Utat törnek, de nem bozótvágóval, hanem szelíden, moslyogva, zenével, képpel, attitűddel… 3 éve még csak ketten voltak a BudapestDeepCafé projektben: Rizkid és Kormix.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó