Pulzar

Party

EVO7

Készült 2007. április 27.

EVO7

Kapcsolódó cikkek

  • Szigorú tempót diktál Chris Drifter

    Az immár egy éve Strictly!-tag Chris Drifter összeállt a legendás csapat egyik legrégebbi tagjával, MB Projecttel. A közös munka bőséges termése most kezd beérni: immár több együtt készített zenéjük is megjelent különböző kiadók égisze alatt.
  • A38 Colours – Nyári partisorozat az A38 Hajón

    Az A38 Colours az A38 Hajó júniusban induló nyári partisorozata, ami a budapesti elektronikus partiélet legfontosabb szervezőbrigádjainak együttműködéséből született. Az A38 két, koprodukcióban megvalósuló sorozatán, a Technokunston és a Decknologyn kívül a Bladerunnaz, a Monkey6, az NVC, a Hairy és Groovejack vesz részt az együttműködésben, a cél pedig igen világos: létrehozni az idény legizgalmasabb nyári partisorozatát, ahol békésen megférnek egymás mellett a különböző műfajok, stílusok. Egyszerre szórakoztató és előremutató, laza és feszes, forró és hűvös: a londoni szcéna legfrissebb irányzataitól a magyar művészeti akadémiákig terjed a skála, élő koncertekkel, live actekkel, lemezlovasokkal, látványos vizuálokkal és a város legjobb hangrendszerével. Három bárpult, éjszaka is nyitva tartó étteremterasz, légkondicionált koncertterem, langy dunai szellővel hűsített tetőterasz, megújult külső hajóvilágítás, koktélakciók és minden egyéb, ami egy full extrás nyárhoz kell. Ez az A38 Colours, az A38 Hajó nyári partisorozata, minden csütörtök-péntek-szombat éjjel, júniustól szeptember közepéig.
  • Tripla szülinap és 15 éves jubileum a Strictly!-nél

    Háromszoros szülinapozást indít kilátásba a Weekday Progression sorozat, a Nyugati téri Retropolis klubban! Eredetileg a Strictly! két tagja, Chris Drifter és Goyes ragadta meg az alkalmat, hogy február 10-én megünnepelje a születésnapját. Előbb a Justmusic.Fm csütörtök esti Strictly! műsorában egy-egy fertály óra erejéig meg is kezdik a a melegítést, hogy aztán a két vízöntő jegyében született DJ/producer a Retropolis lemezjátszói mögött öntse ki - víz helyett - a szívét nektek a zenéken keresztül. Mivel azonban még egy szigorú csapattag, nevezetesen Daveslim is ezekben a napokban ünnepelte világra jöttének évfordulóját, így a duplánál is több ok kerekedett a pazar hepajra. A szigorú triumvirátushoz csatlakozik még az ominózus alkalomból a Budapest Groove szülőatyja, az egykori „időgép-mester", Rich, valamint a Mistiquemusicos Paul Martinez…
  • Chris Drifter évvégi babérszürete

    Év végén sincs megállás Chris Drifternél. A floridai tulajdonú Soundtribe Rekords A & R menedzsere nemcsak a kiadó, hanem a saját zenei pályafutását is maximális fordulatszámra kapcsolta 2010 decemberére.
  • Afrojack lavinát indít a Snowattacken!

    A Snowattack egyedülálló a "hazai" fesztiválpalettán és nem csak a különleges helyszín miatt, hanem mert egyszerűen nem lehet beskatulyázni. Náluk a zenei stílusok jól megférnek egymás mellett, legyen az breakbeat, house, techno, R'n'B vagy hip-hop. Egy ilyen rendezvény line up-jából nem maradhatott ki Afrojack, aki garantáltan megrengeti az alpesi hegyeket a lavinaindító Bangduck-kal.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

    A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
  • Több technót a Parlamentbe! 2010. aug.20. - Videoriport

    Augusztus 20-án alkotmányozó technogyűlést tartottak az Erzsébet téren, ahol a TTP facebook csoportjának tagjai like-jaikkal dönthették el, melyik dj csapat írja a technoalkotmányt. Az eseményen részt vett a Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje. Schmitt Pál egyelőre nem reagált.
  • Chris Drifter stabilan jön felfelé

    Chris Drifter az egyik legstabilabban felfelé törekvő hazai DJ/producer jelen pillanatban.
  • Chris Drifter lendületben

    Szóba se jöhet Chris Drifternél a nyári lazsálás. Nem sokat süttette a hasát a napon Krisztián, inkább szorgos hangya módjára dolgozott, ahogy az év többi napján is. Ennek eredményeként több zenéje, illetve remixe látott, s fog még napvilágot látni, valamint egyre több külföldi szerepléssel is dicsekedhet… Lássuk, mit is jelent ez a tények vonatkozásában!
  • DumDum rossz időben is sár és esőmentesen!!!

    Felkészültek a DUMDUM szervezői az rossz időre, lefedik az egész püspökerdőt!!!
  • Újra indul a Plastic Fantastic

    Újabb örömhírrel szolgálhatunk egy tehetséges magyar producer nemzetközi sikerét illetően!
  • Újabb fiatal magyar zenész sikereiről adhatunk hírt!

    Chris Drifter az egy év után újraéledt híres brit kiadó, a Plastic Fantastic égisze alatt jelentkezik új EP-vel! A Blue Room két trekkje közül a címadó felvételt teljes egészében a fiatal magyar zenész, Dj és producer alkotta. A Blue Room egy kellemes, pozitív kisugárzású, finom prog house darab, csipetnyi electro-val.
  • Bitseque – elindult világhódító útjára

    Örömmel jelentjük, hogy elindult a Bitseque ügynökség. Régóta megfogalmazódott a gondolat a srácok fejében egy saját ügynökségről. Most elérkezett az idő. A leszerződött előadók egytől egyig elismert, minőségi zenéket előállító producerként, dj- ként vannak nyilvántartásba véve a zenei hivatalokban. De nézzük is kikről beszélünk:

Party stílusa

  • Bass

  • Electronica

    Maga az elektronikus hullámokkal történő hangtovábbítás Alexander Graham Bell ötlete.
  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
  • Techno

    Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó