Pulzar

Partyajánló

RIO REMEMBER ✘ BINGO PLAYERS (NL) @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2022. augusztus 20.
Helyszín Cinema Hall
Stílus Electronic
RIO REMEMBER ✘ BINGO PLAYERS (NL)Vannak olyan legendák, amiken nem fog az idő… Vannak olyan dallamok, amiktől hosszú évek után is libabőrösek leszünk… Vannak éjszakák, amikről az unokáknak is mesélünk majd…Cinema Hall

RIO REMEMBER ✘ BINGO PLAYERS (NL) @ Cinema Hall

Vannak olyan legendák, amiken nem fog az idő… Vannak olyan dallamok, amiktől hosszú évek után is libabőrösek leszünk… Vannak éjszakák, amikről az unokáknak is mesélünk majd…

Egy éjszakára újra megidézzük azt a leírhatatlan érzést, amit először a Petőfi-híd lábánál, majd a Kopaszi-gáton éltünk át hétről hétre… Van, amiből nem engedünk: a régi, jól bevált recepttel adózunk a RIO emléke előtt - jön Budapest #legnagyobb augusztus 20-i megmozdulása!

▱▱ HEADLINER: ▱▱
➟ BINGO PLAYERS (NL)

A napjainkban ismert mainstream elektronikus zene nem lenne ugyanolyan a Bingo Players slágerei nélkül. A duó* olyan meghatározó trackekkel fektette le az alapokat, mint a Cry, vagy éppen a Rattle. Gyakorlatilag nem létezik olyan nemzetközileg is elismert gigafesztivál, ahol ne fordult volna meg a produkció.
* A Bingo Players eredetileg duóként indult, viszont Paul Bäumer 2013-ban betegség miatt életét vesztette. Maarten Hoogstraten az ő emlékét őrizve tartotta meg a névben szereplő többesszámot.

▱▱ RIO ALLSTARS: ▱▱
➟ BÁRÁNY ATTILA
➟ HAMVAI P.G.
➟ MR. KAUFER

▱▱ BELÉPŐK: ▱▱
NORMÁL I. - 2990 Ft.-
NORMÁL II. - 3990 Ft.-
VIP I. - 5990 Ft.-
VIP II. - 7990 Ft.-

Itt keresd a belépődet:
https://oneticket.hu/rio-remember-bingo-players

www.facebook.com/​events/​470057708449528/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó