Pulzar

Partyajánló

Budapest Calling & Cinema Hall pres ★ NORA EN PURE ★ ELIF @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2022. július 22.
Helyszín Cinema Hall
Stílus Deep-House
Budapest Calling & Cinema Hall pres ★ NORA EN PURE ★ ELIFIdén nyáron visszatér a világ egyik legbájosabb női DJ-je, NORA EN PURE! Norat 2014-ben hívtuk először hazánkba és ő volt a Budapest Calling sorozat első női fellépője is!Cinema Hall

Budapest Calling & Cinema Hall pres ★ NORA EN PURE ★ ELIF @ Cinema Hall

Idén nyáron visszatér a világ egyik legbájosabb női DJ-je, NORA EN PURE! Norat 2014-ben hívtuk először hazánkba és ő volt a Budapest Calling sorozat első női fellépője is!

Az elmúlt 8 évben hihetetlen komoly utat járt be a deep house koronázatlan királynője! A dél-afrikai származású lány a világ legkomolyabb fesztiváljain headliner, mint például a Coachella, Burning Man, Tomorrowland és Panorama NYC, emellett ikonikus helyeken van saját rezidenciája, mint a Wynn Las Vegas és a Privilege Ibiza.

 

Nora stílusára a finom melódiák, instrumentális elemek és elbűvölő zongora szólamok jellemzők, amiket élőben a hazai közönség is megcsodálhat július 22-én!

 

Nora után az estét szintén egy elbűvölő lány, ELIF fogja zárni, aki most debütál Budapesten! A fiatal isztambuli lány zenéje tele van élettel, energiával, kreativitással. Új szerzeményeit az Anjunadeep vagy Stil Vor Talent szokta felkarolni és kiadni. Hiszünk benne, hogy óriási karrier áll áll ELIF előtt, ha így folytatja és természetesen mi akarunk lenni az elsők akik bemutatják Nektek! 

 

ELIF mottóját választottuk mi is az este jelmondatának:

‘Music is my home. Music is my language. Music is my medicine.’

 

LINEUP

NORA EN PURE

ELIF

support: Indigo Theory live

TICKETS

bit.ly/noraenpure_0722

www.facebook.com/​events/​693588021910187/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó