Pulzar

Partyajánló

BLACK Edition w/ DA TWEEKAZ

Fellépők
Dátum 2021. szeptember 3.
Stílus Electronic
BLACK Edition w/ DA TWEEKAZMásfél éve választott el minket a sötétség… Viszont van, amivel senki sem számolt… Van egy csoport, akiket belül összeköt egy erő… Akiknek 150 BPM mozgatja a szívét, akiknek a hidegrázós vokálok, masszív droppok adnak erőt a nehéz pillanatokban… Akiket egy lehengerlő stílus kovácsol családdá!

BLACK Edition w/ DA TWEEKAZ

Másfél éve választott el minket a sötétség… Viszont van, amivel senki sem számolt… Van egy csoport, akiket belül összeköt egy erő… Akiknek 150 BPM mozgatja a szívét, akiknek a hidegrázós vokálok, masszív droppok adnak erőt a nehéz pillanatokban… Akiket egy lehengerlő stílus kovácsol családdá!

Szeptember 3-án minden eddiginél magasabbra tesszük a lécet: egy olyan párost hozunk el Nektek, akiket mindenki másnál többször kértetek az elmúlt években...

◼◼◼ DA TWEEKAZ ◼◼◼

Kenth és Marcus sokunk szívébe lopta be magát az elmúlt évtizedben… Minden limitet átütő remixeikkel, a stílus himnuszainak számító saját szerzeményeikkel a nemzetközi szcéna megkerülhetetlen legendáivá váltak! Szeptember 3-án pedig #először érkeznek hazánkba a Dirty Workz ikonjai, az új köntösbe öltöztetett Cinema Hallba!

 

LOCAL SUPPORT:

Siderunners

Adam Bass B2B Denoiser a.k.a. Nu-Clear

Jauri

SPECIAL GUESTS: Equalizerz (CH)

 

BELÉPŐK:

ONLINE: https://oneticket.hu/blackedition0903

NORMÁL I. - 4000 Ft.- // SOLD OUT //

Limitált mennyiségben

NORMÁL II. - 5000 Ft.- // 48% SOLD OUT //

NORMÁL III. - 6000 Ft.-

VIP I. - 8000 Ft.- // 50% SOLD OUT //

Külön bárpult, külön soros beléptetés, exkluzív rálátás a DJ pultra.

www.facebook.com/​events/​513929509912768/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó