Pulzar

Partyajánló

Taechno w/ Newa (Bassiani)

Fellépők
Dátum 2020. március 13.
Stílus House
Taechno w/ Newa (Bassiani)Ana Kublashvili, aka Newa a rohamosan fejlődő Grúz techno szcéna élvonalából érkezik Taechnozni Budapestre. Newa klasszikusan képzett jazz zenész, ez határozottan érezhető nyomot hagy szettjein. Amellett, hogy a legendás Bassiani klub rezidense, a Klockworks kiadónál első női producereként jelent meg acid techno mesterműve, az ARCA23. Brutális friss erő, de egyáltalán nem tolakodó vagy erőszakos, finoman vezeti a kezedet a teljes agyeldobásig.

Taechno w/ Newa (Bassiani)

Ana Kublashvili, aka Newa a rohamosan fejlődő Grúz techno szcéna élvonalából érkezik Taechnozni Budapestre. Newa klasszikusan képzett jazz zenész, ez határozottan érezhető nyomot hagy szettjein. Amellett, hogy a legendás Bassiani klub rezidense, a Klockworks kiadónál első női producereként jelent meg acid techno mesterműve, az ARCA23. Brutális friss erő, de egyáltalán nem tolakodó vagy erőszakos, finoman vezeti a kezedet a teljes agyeldobásig.

A Taechno-t azért kezdtük el, hogy nemzetközi tehetségeket ismertessünk meg a magyar techno közönséggel. Newa sajnos lebetegedett októberi fellépése előtt, de ami késik nem múlik..

Március 13-án hallhatjátok élőben az Aetherben, előtte és utána két hűséges Taechno supporterünkkel
⨇ Mankind ⨈
⨇ Katamii ⨈

Purchase pre-sale tickets and skip the line!
https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1374822

Age limit is 20+

At the door: 7 EUR « 24:00 « 10 EUR

www.facebook.com/​events/​aether/​taechno-w-newa-bassiani/​466093314268536/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó