Pulzar

Partyajánló

Aether & Mondays: Off pres. Audio Werner

Fellépők
Dátum 2019. december 27.
Stílus House
Aether & Mondays: Off pres. Audio WernerAudio Werner és egy ünnep az ünnepek között... Titok nem titok, ünneplésre készülünk, hisz a Karácsony után nem sokkal kacsintott bele a világba Po:ti az éjjelek rendíthetetlen menedzsere, a sötétség igazi lovagja.

Aether & Mondays: Off pres. Audio Werner

Audio Werner és egy ünnep az ünnepek között...

Titok nem titok, ünneplésre készülünk, hisz a Karácsony után nem sokkal kacsintott bele a világba Po:ti az éjjelek rendíthetetlen menedzsere, a sötétség igazi lovagja.

Szülinapján nincs helye a szerénykedésnek, nem kisebb nevet hívtunk el neki, mint Audio Werner <https://www.facebook.com/audiowerner/>.

Audio Werner, már közel 30 éve űzi az ipart, hozzá képest Po:ti kisbaba még. A Hartchef Discos nevű kiadója által megjelentetett zenék generációkat inspiráltak és inspirálnak mai napig a house és techno műfajban.

Az egyik legberlinerebb klub, a Club der Visionäre (CdV), és a klub téli helyszínének a Hoppetosse-nak rezidense, ahova hónapról hónapra invitál tehetséges zenészeket és ezzel járul hozzá az elektronikus zene folyamatos fejlődéséhez.

support:
bdayboi Po:ti
Li
Baco

Találkozunk az ünnepek között, addigis technoban gazdag karácsonyt, szóljon a zene online.

www.facebook.com/​events/​978730912504978/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó