Pulzar

Partyajánló

Sobekin w/ Kristijan Molnar

Fellépők
Dátum 2019. december 21.
Stílus House
Sobekin w/ Kristijan MolnarSobekin – Világosság az éjszakában A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

Sobekin w/ Kristijan Molnar

Sobekin – Világosság az éjszakában

A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

Kristijan Molnar a belgrádi szcéna egyik kedvenc dj-je, akinek jól bevált receptje van egy mindig zsúfolt és pulzáló bulihoz. Az elsősorban Christallization rádióműsorával ismertté vált dj elkötelezett izgalmas, és új előadók bemutatása iránt, valamint műsoraiban is széles zenei spektrumon mozog; mély techno, csavart diszkó, NYC house, furcsa és sötét new wave, kesernyés ritmusok vagy édeskés dallamok egyaránt beleférnek a repertoárba.

A kaméleonhoz hasonló dj skillekkel felvértezett Kristijan remekül alkalmazkodik bármilyen eseményhez, és ujja köré csavarva a közönséget fokozza a hangulatot a legmagasabb szintekre. Legendás fellépései közül kiemelhetők EXIT fesztiválos záró szettjei a Dance Arena-ban, Sonus Festival, Love Fest, Sea Dance, Haiku Paris vagy akár egy közelmúltbéli Boiler Room session a 20/44 klubban.

Sobek: ,,Kristijan a szerb szcéna emblematikus ikonja akit már jó ideje követek. Bár még soha sem találkoztunk személyesen, egy közös vonásunk biztosan van, amit a legjobban a zene iránti állandó kíváncsiságként írhatunk körbe."

Éld meg a pillanatot, engedd el a telefonod!

https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1342842

Kristijan Molnar
Sobek (Monaberry, AETHER)

Entry:
Presale and before 24:00 - 2000HUF / 7EUR
After 24:00 - 3000HUF / 10EUR

www.facebook.com/​events/​573104386824546/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó