Pulzar

Partyajánló

Be Massive XVI x Innellea (Afterlife) @ Pécs Amper Klub

Fellépők
Dátum 2019. november 23.
Helyszín Pécs Amper Klub
Stílus House, Techno, Electronic
Be Massive XVI x Innellea (Afterlife)Az Afterlife új keletű német hangzásával telik a 16. Be Massive születésnap. Az Innellea párost eddig még csak a távolból ismerhettük, de ez novemberben megváltozik.Pécs Amper Klub

Be Massive XVI x Innellea (Afterlife) @ Pécs Amper Klub

Az Afterlife új keletű német hangzásával telik a 16. Be Massive születésnap.

Az Innellea párost eddig még csak a távolból ismerhettük, de ez novemberben megváltozik.

Miután tavaly év végéhez közeledve 15 éves fennállását megünnepelte a Metha vezényletében működő BeMassive csapat, elindult a szervezkedés a 2019-es vére. Akkor még nem sejthettük, hogy egy sor újdonságot kapunk, de ma már a BeMassive mögött van egy csodás tavasz és nyár, amiben olyan klassz programokat kaptunk, mint például a mindig csodás panorámájú HORIZON sorozat égisze alatt megvalósuló események.

A Dunakanyar, a Festetics Kastély, a debreceni Víztorony, Szentendre, a budapesti Eiffel tér, de még a Balaton Sound nyitó napja is a masszív ütemektől volt hangos 2019-ben, ahol többek között olyan különleges események jöttek létre, mint a Keszthelyen megrendezésre kerülő Electric Garden, melynek már 2020-as felvonására is készülhetünk!

Metha szervezési minőségén kifejezetten érződik a 15 éves tapasztalat, melyre ráerősít az az artis sor is, ahol azokat a neveket láthatjuk, akiket legelső alkalommal BeMassive zászló alatt hallhattunk Magyarországon:

Charlotte de Witte / Sam Paganini / Undercatt / Pig & Dan / Lilly Palmer / Raxon / Olivier Giacomotto / Dubspeeka / Drunken Kong / Blancah / Timmo / VII Circle

Ezt a sort most a november 23-ra időzített 16. BeMassive születésnap meghívott fellépője fogja kiegészíteni, ahol egyesszám helyett a többesszámot használhatjuk!

Az újabb év elteltének ünnepére az Afterlife egyik legfrissebb producer párosa, a német INNELLEA érkezik megmozgatni a tömeget, mely a pécsi AMPER klubban gyűlik majd össze! Éreztetve ezzel azt is, hogy az elmúlt bő 5 évben mennyire egybeért a BeMassive és az Amper elektronikus zenei munkája. Nem véletlen tehát, hogy Metha és a BeMassive délen tartja meg rendhagyó születésnapi felvonását! és az Inellea mellett őket is hallhatjuk majd a november végi éjszaka folyamán.

És, ha valaki azt kérdezni mi a BeMassive jövő a 17. évben, annak elmondjuk, hogy decemberben már Budapesten, egy titkos helyszínen folytatódik az Afterlife előadókat felvonultató eseménysorozat, jövőre többször visszatér a csapat a Cinema Hall-ba, nyáron ismét jönnek a HORIZON-os, különleges bulik és egy extra nagyszabású rendezvény is előkészítés alatt van!

A találkozásig itt egy percbe foglalt BeMassive 16 év: https:/​/​www.youtube.com/​watch?v=TU-6O4HTzJ4

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó