Pulzar

Partyajánló

Sobekin w/ Santiago Garcia, Trommer

Fellépők
Dátum 2019. október 26.
Stílus House
Sobekin w/ Santiago Garcia, TrommerSobekin – Világosság az éjszakában A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

Sobekin w/ Santiago Garcia, Trommer

Sobekin – Világosság az éjszakában

A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

Santiago Garcia az argentin fővárosban Buenos Airesben születetett, jelenleg Valenciában élő művész, akinek melódikus, ritmikus stílusát az Innervisions csapata fedezte fel néhány évvel ezelőtt. A dél-amerikai szcénában Santiago már korábban letette névjegyét, mielőtt zenéi Black Coffe, Dixon, Ame vagy Bedouin lemeztáskájába kerültek volna, mára megfordult a világ számos nagy klubjában is az összes kontinensen.

Trommer a dél-brazil house szcéna oszlopos tagja Sao Paoloból, kiváló dj szépen gyarapodó saját szerzeményekkel. Zenéit Dixon, Trikk és Musumeci is játssza, sok más kiváló előadóval egyetemben a föld körül.

Sobek: ,,Van bennem egy erős és pozitív vonzalom Dél-Amerika, és az ott élők felé valamilyen oknál fogva. Nyugodt, mély érzésű emberek, akik imádják az életet, kitűnően értenek a zenéhez és a művészethez. Mindkét októberi vendégem kiváló előadó és jó barát is, alig várom már ezt az estét."

Éld meg a pillanatot, engedd el a telefonod!

Santiago Garcia (Innervisions)
Trommer  (MoBlack)
Sobek (Monaberry, AETHER)

Entry:
Presale and before 24:00 - 2000HUF / 7EUR
After 24:00 - 3000HUF / 10EUR

www.facebook.com/​events/​2841058662590801/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó