Pulzar

Partyajánló

Truesounds pres. ARTBAT + Space Motion

Fellépők
Dátum 2019-10-22
Stílus House, Techno
Truesounds pres. ARTBAT + Space MotionAz élet minden területét az újdonságok, a hirtelen felbukkanó trendek, tehetségek és a mindent felkavaró jelenségek tartják mozgásban és viszik előre. A zenei iparban is már érzékelhető, várható volt egy ilyen új üstökös feltűnése a palettán, de igazából csak idén, 2019-ben durrant egy nagyot az ukrán duó, az ARTBAT ágyúja és jutott el minden Melodic House & Techno rajongó füleibe az a kiemelkedő és egyedi hangzás, amit ezek a srácok képviselnek.

Truesounds pres. ARTBAT + Space Motion

Az élet minden területét az újdonságok, a hirtelen felbukkanó trendek, tehetségek és a mindent felkavaró jelenségek tartják mozgásban és viszik előre. A zenei iparban is már érzékelhető, várható volt egy ilyen új üstökös feltűnése a palettán, de igazából csak idén, 2019-ben durrant egy nagyot az ukrán duó, az ARTBAT ágyúja és jutott el minden Melodic House & Techno rajongó füleibe az a kiemelkedő és egyedi hangzás, amit ezek a srácok képviselnek.

Hangzásuk a védjegyük. Hihetetlen gyorsasággal ugrottak bele a zenei elitbe. Debütáló EP-jükkel már egyből a Beatport toplisták élmezőnyéig meneteltek és ez a tendencia a későbbiekben sem változott, a TABU, Planeta, Upperground, Apollo 11, Papillon kislemezek egyaránt hatalmasat mentek, csak úgy mint a remixeik, gondoljunk csak a Whomadewho -
Montserrat / Closer átiratukra, vagy a Monolink – Return to Oz újragondolásra.

A kezdetektől fogva jelen vannak alkotásaikkal többek között Solomun, Tale Of Us, Sasha, Adriatique és a komplett DJ élvonal szettjeiben.

Kikerülhetetlen ma már az ARTBAT név a klubok és a fesztiválok világában.

Az idei év durranása a világban, az idei klubszezon egy nagy durranása Budapesten. A világsztár formáció mellett az ugyancsak világhír előtt álló tehetség, Space Motion is helyet kap a line up-ban, a hazai szupportot pedig megtisztelő feladatként a hangzásban itthon a leghitelesebb formációból a Truesounds Music két biztoskezű tagja Davko és Peter Makto képviseli.

Line up:

ARTBAT (UA)
Space Motion (SRB)
Peter Makto
Davko

Jegyárak:

Normál I.: 3000 HUF
Normál II.:4000 HUF
Normál III.:5000 HUF
Normál IV.:6000 HUF

VIP I.: 8000 HUF
VIP II.: 9000 HUF
VIP III.: 10000 HUF

cooltix.hu/​event/​TruesoundsPresArtbatSpaceMotionStoryExTesla-5d6174943f64c000105d615e

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2020-01-01] THe NYE AFTeR
  @ Story Budapest

  BOMBA Energy Drink & RoofHaus presents: THE NYE AFTER 2020.01.01. 05:00 ★ the 12th season ★
 • [2019-12-30] Octopus Pre-NYE w/ Gioli & Assia
   

  Különleges utazásra invitál mindenkit az év utolsó előtti napján az Octopus bulisorozat. A Budapesten már méltán híres szervezőcsapat fennállásának első külföldi fellépőjét egy roppant izgalmas LIVE formáció adja!
 • [2019-12-29] Budapest Calling pres JORIS DELACROIX (FR)
   

  Az óriási népszerűségnek örvendő francia Hungry Music újabb zseni művésze érkezik hozzánk: JORIS DELACROIX!
 • [2019-11-17] THe AFTER
   

  A monstre BÓNUSZ Electronic Music Festival 2019 - official event - immáron tizenegyedik éve töretlenül - vasárnap reggel újra jelentkezik a THE AFTER.
 • [2019-10-31] I am the Joker - The BOOM Halloween
   

  Az bűn bohóca felütötte a fejét. A szóbeszéd szerint a városban bújkál. Káoszra szomjazik. Nem kegyelmez. Nevetése tragédiákat hordoz. Nem fogja vissza magát. Őrült. De bulizni azt tud! (F)éled a bohóckodásba torkolló őrületet? Akkor ugorj rá a város legbetegebb #halloweeni partyjára, etesd meg a bohócot, és játszd ki a JOKERT!
 • [2019-04-14] THe AFTeR
   

  A monstre Hyperspace 2019 - official event után - immáron tizenegyedik éve töretlenül - vasárnap reggel újra jelentkezik a THE AFTER. Április 14-én a jól megszokott DJ crew pakol nekünk!
 • [2019-01-01] The NYE AFTER
  @ Story Budapest

  2019 első reggelén ismét jelentkezik immáron tizenegyedik (!!) alkalommal a THE AFTER sorozat újévi epizódja a TESLA klub helyén nyílt STORY Budapest-ben. Ahova elhozzuk Nektek az újévi partik legparádésabb line-up-ját:

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó