Pulzar

Partyajánló

Truesounds pres. ARTBAT + Space Motion

Fellépők
Dátum 2019. október 22.
Stílus House, Techno
Truesounds pres. ARTBAT + Space MotionAz élet minden területét az újdonságok, a hirtelen felbukkanó trendek, tehetségek és a mindent felkavaró jelenségek tartják mozgásban és viszik előre. A zenei iparban is már érzékelhető, várható volt egy ilyen új üstökös feltűnése a palettán, de igazából csak idén, 2019-ben durrant egy nagyot az ukrán duó, az ARTBAT ágyúja és jutott el minden Melodic House & Techno rajongó füleibe az a kiemelkedő és egyedi hangzás, amit ezek a srácok képviselnek.

Truesounds pres. ARTBAT + Space Motion

Az élet minden területét az újdonságok, a hirtelen felbukkanó trendek, tehetségek és a mindent felkavaró jelenségek tartják mozgásban és viszik előre. A zenei iparban is már érzékelhető, várható volt egy ilyen új üstökös feltűnése a palettán, de igazából csak idén, 2019-ben durrant egy nagyot az ukrán duó, az ARTBAT ágyúja és jutott el minden Melodic House & Techno rajongó füleibe az a kiemelkedő és egyedi hangzás, amit ezek a srácok képviselnek.

Hangzásuk a védjegyük. Hihetetlen gyorsasággal ugrottak bele a zenei elitbe. Debütáló EP-jükkel már egyből a Beatport toplisták élmezőnyéig meneteltek és ez a tendencia a későbbiekben sem változott, a TABU, Planeta, Upperground, Apollo 11, Papillon kislemezek egyaránt hatalmasat mentek, csak úgy mint a remixeik, gondoljunk csak a Whomadewho -
Montserrat / Closer átiratukra, vagy a Monolink – Return to Oz újragondolásra.

A kezdetektől fogva jelen vannak alkotásaikkal többek között Solomun, Tale Of Us, Sasha, Adriatique és a komplett DJ élvonal szettjeiben.

Kikerülhetetlen ma már az ARTBAT név a klubok és a fesztiválok világában.

Az idei év durranása a világban, az idei klubszezon egy nagy durranása Budapesten. A világsztár formáció mellett az ugyancsak világhír előtt álló tehetség, Space Motion is helyet kap a line up-ban, a hazai szupportot pedig megtisztelő feladatként a hangzásban itthon a leghitelesebb formációból a Truesounds Music két biztoskezű tagja Davko és Peter Makto képviseli.

Line up:

ARTBAT (UA)
Space Motion (SRB)
Peter Makto
Davko

Jegyárak:

Normál I.: 3000 HUF
Normál II.:4000 HUF
Normál III.:5000 HUF
Normál IV.:6000 HUF

VIP I.: 8000 HUF
VIP II.: 9000 HUF
VIP III.: 10000 HUF

cooltix.hu/​event/​TruesoundsPresArtbatSpaceMotionStoryExTesla-5d6174943f64c000105d615e

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó