Pulzar

Partyajánló

Octopus Pre-NYE w/ Gioli & Assia

Fellépők
Dátum 2019. december 30.
Stílus Tech-house, House
Octopus Pre-NYE w/ Gioli & AssiaKülönleges utazásra invitál mindenkit az év utolsó előtti napján az Octopus bulisorozat. A Budapesten már méltán híres szervezőcsapat fennállásának első külföldi fellépőjét egy roppant izgalmas LIVE formáció adja!

Octopus Pre-NYE w/ Gioli & Assia

Különleges utazásra invitál mindenkit az év utolsó előtti napján az Octopus bulisorozat. A Budapesten már méltán híres szervezőcsapat fennállásának első külföldi fellépőjét egy roppant izgalmas LIVE formáció adja!

Gioli & Assia a melodic-techno, a true-house és melodic-house mezsdjéjén mozogva nyűgözi le buliról - bulira a lágyabb vonalat kedvelők szerelmeseit.

Lebilincselő LIVE fellépésük részeként vocal ráéneklés mellett olyan hangszerek is előkerülnek, mint a hangdob vagy a gitár.
A Palermói születésű olasz művésznők a youtube segítségével pár év alatt óriási népszerűségre tettek szert több milliós nézettségű a Cercle bulisorozat hangulatát idéző videóiknak hála! Többek között olyan lélegzetelállító helyszíneken zenéltek már, mint az Aeolian szigeten található Vulkán tetején vagy éppen a világhírű Szicíliai Andromeda Theater közepén.

A belváros szívében található Story Budapest (ex Tesla) személyében jobb helyszínt nem is találhattunk volna ennek a rendezvénynek lebonyolításához. VOID AUDIO hangrendszer és barátságos klubkörnyezet vár majd mindannyiunkat, hogy egy fergeteges bulival zárjuk a 2019-es évet pompás hazai support fellépőkkel karöltve!

◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤

Gioli & Assia (#Diesis Records - ITA)
Bamboleo (Octopus - HU)
Janett (Octopus - HU)
Melon (HU)

▼ Jegyek:
https:/​/​cooltix.hu/​event/​5dd58846537a3e00106c91c9

Early Bird: 4000.- Ft
Normál I.: 5000.- Ft
Normál II.: 6000.- Ft
Normál III.: 7000.- Ft

VIP I.: 9000.- Ft
VIP II.: 10000.- Ft

www.facebook.com/​events/​3756478971036301/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó