Pulzar

Partyajánló

Műhely ▩ ▩ DREAD

Fellépők
Dátum 2019. június 28.
Stílus Techno
Műhely ▩ ▩ DREADA technó posztszovjet forradalmi gyújtópontjából, Tbilisiből érkezik hozzánk Dread, aki a kaukázusi klubkultúra energiáit dönti ránk egy két órás hengerlő szett formájában.

Műhely ▩ ▩ DREAD

A technó posztszovjet forradalmi gyújtópontjából, Tbilisiből érkezik hozzánk Dread, aki a kaukázusi klubkultúra energiáit dönti ránk egy két órás hengerlő szett formájában.

▩ LINEUP ▩
Adam Krasz
obwigszyh
Dread
Normal Tamas


A fiatal producer jó érzékkel keveri a klasszikus, hömpölygő acid hangzásokat a nyers, szögletes ütemekkel. Grúziában egy olyan generáció elöljárójaként ismerszik, melynek tagjai - HVL, Tkivilsaari, vagy NDRX - már nemzetközi szinten is számtalanszor bizonyítottak.

A hazai supportról a Műhely csapata gondoskodik. Az estét Adam Krasz nyitja, aki szettjeiben az indusztriális pulzálás különböző szintjeit fogalmazza meg, ez alkalommal olyan savas hangzásokkal, melyeket egy hibrid szettben mutat be.
Az acid hullámok után, obwigszyh, hipnotikus, végtelen ritmusokkal, mikroszkópikus hangokból épülő hangzásvilágával olvasztja tovább a black boxot. Mindezt saját témáival.
Az est zárásaként Normal Tamas áll a lemezjátszók mögé, aki két óráig fog játszani egy 4 bar hosszú loopot. Jó lesz. ️



▩ INPUT ▩
2300-0000 _ 2000 HUF / 6eur
0000-0600 _ 2500 HUF / 8 eur

www.facebook.com/​events/​1424397311034798/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó