Pulzar

Partyajánló

Stil vor Talent Festival - Budapest ● Day & Night ● @ Lupa Tó

Fellépők
Dátum 2019. június 1.
Helyszín Lupa Tó
Stílus House, Techno
Stil vor Talent Festival - Budapest ● Day & Night ●Berlin és a Stil vor Talent Fesztivál ismét Budapestre költözik! Oliver Koletzki és kiadójának legjobbjai újra Budapestre látogatnak egy nyárindító day & night fesztiválra.Lupa Tó

Stil vor Talent Festival - Budapest ● Day & Night ● @ Lupa Tó

Berlin és a Stil vor Talent Fesztivál ismét Budapestre költözik!

Oliver Koletzki és kiadójának legjobbjai újra Budapestre látogatnak egy nyárindító day & night fesztiválra.

2017-ben már volt szerencsénk az Oliver Koletzki által igazgatott Stil vor Talent kiadó fesztivál programjának budapesti verziójához, de tavaly nem találkozhattunk a második alkalommal. Idén viszont folytatódik a két éve elkezdett lendületes, kétfelvonásos, nappali és éjszakai fesztivál, ahova 2019-ben még grandiózusabb fellépői sorral és új nappali helyszínnel várnak bennünket.

A Stil vor Talent Festival Budapest újratöltve még izgalmasabb lesz!

A két évvel ezelőtti homokban táncolás feelingje szerencsére megmarad, sőt, kiegészül a vízpart közeli élménnyel, melynek a Lupa-tó tengerparti hangulatú közegében található Lupa Öböl Strand ad majd otthont. Ráadásul a Budapest közeli tavon eddig még sosem került megrendezésre ilyen volumenű, külföldi fellépőkkel szervezett party, melynek egy részét erre az alkalomra elkülönítik a tökéletes szórakozás érdekében!

Ez már alapjában véve egy tökéletes indok, hogy szerethetőként definiáljuk a június 1-re, az első nyári hónap indítására tervezett eseményt.

De ehhez még hozzáadódik, hogy Oliver Koletzki kiadója legjobbjait hozza magával, bár a Stil vor Talentnél mindenki kivételes tehetség! Vele tart idén Township Rebellion, a Moonwalk, Niko Schwind, valamint Silor & I és Hidden Empire, akiket live fellépésük miatt említünk meg kiemelten.

Ráadásul a két live produkció mellett még egy különleges élményt kapunk, hiszen amellett, hogy Oliver Koletzki a nappali és éjszakai programban is fellép, a várhatóan ragyogó időben és káprázatos naplementében hosszú 3 órán keresztül pakolja majd legjobbjait, mindezt idén először Niko Schwind barátjával, b2b szettben.

Day & Night, azaz nincsen éjszaka nappali bulizás nélkül!

Az extra zenei élményeken túl a nappali bulizást a déltől este 22-ig tartó, 10 órás időintervallum, a tóra épített stage, VOID hangtechnika, látványos dekoráció és a fölülmúlhatatlan panoráma teszi még élvezhetőbbé.

Napsütésben természetesen a Budapest Calling bulikról jól ismert, lágyabb ütem, éjszaka pedig a sötétebb techno, a Stil vor Talent által diktált tempó lesz a mérvadó, utóbbi már a belváros szívében, az Akvárium NagyHalljában éri el a közönséget.

Ha valaki kérdezné, hogy mi is lesz a második budapesti Stil vor Talent Fesztivál: kihagyhatatlan elektronikus zenei-vízparti élmény, minőségi berlini house és techno zenékkel, június első napján és éjszakáján, amire már kombináltan és önállóan is megválthatjuk a jegyünket elővételben!

A pontos program:

Day:

Oliver Koletzki b2b Niko Schwind (3hrs etended set) / Moonwalk / Sailor & I live / Indigo Theory live / Botek / Tobak

Night:

Oliver Koletzki / Township Rebellion / Hidden Empire live / Indigo Theory live

Bővebb információ a Budapest Calling oldalán, vagy a hivatalos eseményben érhető el!

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2023-06-24] The Project: Valley Of Spirits w/ Röyksopp, Mees Salomé
    @ Lupa Tó

    Beach party a maximumon: 12 órás vízparti örömünnep, pancsolással, napágyakkal, strandpapucsos homokban taposással és a világ egyik legnagyobb elektronikus zenei legendájával. Első nagyszabású open-air rendezvényünkön méltó módon köszöntjük a nyarat. A Valley Of Spirits egy ikonikus duót prezentál, nem is akármilyen környezetben. Június 24-én Budapest tengerpartján, azaz a Lupán, vendégünk a RÖYKSOPP! A déltől éjfélig tartó megaparti helyszíne talán önmagában is garancia, ám tőlünk megszokottan emellé brutális hangtechnikával és számos látványos technikai extrával készülünk Nektek. Homokos vízparttal és egy felejthetetlen naplementével vár Titeket a Valley Of Spirits.
  • [2019-08-03] Jolan Project: Sunset
     

    Jolan Projecttel a parton nézzük, ahogy lemegy a nap, de mielőtt végleg eltűnne a horizonton, topogunk egyet a homokban. Velünk búcsúztatja a napot Toro Lomo, Tatlin, Falcao (LavaLava) és Vedat Akdağ.
  • [2019-06-22] Corona Sunsets Sessions
     

    Tedd emlékezetessé Szentiván éj előestéjét a Coronával! Gyere el a Corona Sunset Sessions nyitóbulijára, és éljük át közösen a pillanatot, mikor a nappal átfordul éjszakába! Várunk a Lupa-tó partján a Corona Teraszon.
  • [2019-06-06] Spontan Beach / Coke Lounge
     

    Június 6-án, csütörtökön Budapest tengerpartján a Lupa-tó földnyelvén lévő Coke Lounge-nál találkozunk. Érkezik az első SPONTAN Beach party. Aki egy kis napfényre, csodás vízpartra vágyik annak mindenképpen itt a helye.
  • [2018-09-02] Badgirls vs Kispéntek
     

    A június és a július szeszélyes és esős időjárása után végül szeptember 2.án reméljük a strandidőt, és egy utolsó nappali Lupa-tavi mókát a kispéntek-es haverokkal!
  • [2018-08-10] Burn pres x Lupa beach x Metha x Be Massive Sunset
     

    Első alkalommal a Lupa tó mesés partján egy Massive naplementés
  • [2018-07-14] Badgirls vs The Debut
    @ Lupa Tó

    A júni 23-i elmaradt buli és a pótdátumos júli 1. vasárnap HELYETT egy új bulival várunk benneteket! Az eredetileg ide tervezett Badgirls (Official) vs The Debut Band partyval! (A Kispéntek es mókát így augusztusra tesszük.)
  • [2018-07-07] Bladerunnaz on the Beach Vol.1.
     

    Szombat délutáni, kora esti drum and bass mulatság a Lupa tónál! Strandolási lehetőséggel egybekötött party. A buli a Nemzetközi Strandkézilabda kupa záró eseménye is egyben

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó