Pulzar

Partyajánló

Spontan Beach / Coke Lounge

Fellépők
Továbbá még: Ratkay, Marosfalvi, B&E
Dátum 2019. június 6.
Stílus Deep House, House, Tech-house
Spontan Beach / Coke LoungeJúnius 6-án, csütörtökön Budapest tengerpartján a Lupa-tó földnyelvén lévő Coke Lounge-nál találkozunk. Érkezik az első SPONTAN Beach party. Aki egy kis napfényre, csodás vízpartra vágyik annak mindenképpen itt a helye.

Spontan Beach / Coke Lounge

Június 6-án, csütörtökön Budapest tengerpartján a Lupa-tó földnyelvén lévő Coke Lounge-nál találkozunk.
Érkezik az első SPONTAN Beach party.
Aki egy kis napfényre, csodás vízpartra vágyik annak mindenképpen itt a helye.

START:17:00

Line Up: - Rizkid
- Ratkay
- Dorothy T.
- Marosfalvi
- B&E

Belépő: 2000 HUF /amely 17 órától az egész Lupa-Tó területére érvényes/

www.facebook.com/​events/​480264256050978/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2023-06-24] The Project: Valley Of Spirits w/ Röyksopp, Mees Salomé
  @ Lupa Tó

  Beach party a maximumon: 12 órás vízparti örömünnep, pancsolással, napágyakkal, strandpapucsos homokban taposással és a világ egyik legnagyobb elektronikus zenei legendájával. Első nagyszabású open-air rendezvényünkön méltó módon köszöntjük a nyarat. A Valley Of Spirits egy ikonikus duót prezentál, nem is akármilyen környezetben. Június 24-én Budapest tengerpartján, azaz a Lupán, vendégünk a RÖYKSOPP! A déltől éjfélig tartó megaparti helyszíne talán önmagában is garancia, ám tőlünk megszokottan emellé brutális hangtechnikával és számos látványos technikai extrával készülünk Nektek. Homokos vízparttal és egy felejthetetlen naplementével vár Titeket a Valley Of Spirits.
 • [2019-08-03] Jolan Project: Sunset
   

  Jolan Projecttel a parton nézzük, ahogy lemegy a nap, de mielőtt végleg eltűnne a horizonton, topogunk egyet a homokban. Velünk búcsúztatja a napot Toro Lomo, Tatlin, Falcao (LavaLava) és Vedat Akdağ.
 • [2019-06-22] Corona Sunsets Sessions
   

  Tedd emlékezetessé Szentiván éj előestéjét a Coronával! Gyere el a Corona Sunset Sessions nyitóbulijára, és éljük át közösen a pillanatot, mikor a nappal átfordul éjszakába! Várunk a Lupa-tó partján a Corona Teraszon.
 • [2019-06-01] Stil vor Talent Festival - Budapest ● Day & Night ●
  @ Lupa Tó

  Berlin és a Stil vor Talent Fesztivál ismét Budapestre költözik! Oliver Koletzki és kiadójának legjobbjai újra Budapestre látogatnak egy nyárindító day & night fesztiválra.
 • [2018-09-02] Badgirls vs Kispéntek
   

  A június és a július szeszélyes és esős időjárása után végül szeptember 2.án reméljük a strandidőt, és egy utolsó nappali Lupa-tavi mókát a kispéntek-es haverokkal!
 • [2018-08-10] Burn pres x Lupa beach x Metha x Be Massive Sunset
   

  Első alkalommal a Lupa tó mesés partján egy Massive naplementés
 • [2018-07-14] Badgirls vs The Debut
  @ Lupa Tó

  A júni 23-i elmaradt buli és a pótdátumos júli 1. vasárnap HELYETT egy új bulival várunk benneteket! Az eredetileg ide tervezett Badgirls (Official) vs The Debut Band partyval! (A Kispéntek es mókát így augusztusra tesszük.)
 • [2018-07-07] Bladerunnaz on the Beach Vol.1.
   

  Szombat délutáni, kora esti drum and bass mulatság a Lupa tónál! Strandolási lehetőséggel egybekötött party. A buli a Nemzetközi Strandkézilabda kupa záró eseménye is egyben

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó