Pulzar

Partyajánló

Technodub Seance ▩ Upwellings live

Fellépők
Dátum 2019. május 18.
Stílus Dub Techno, Techno
Technodub Seance ▩ Upwellings liveAz Upwellings projekt kísérletezgetésként indult; annak a figyelgetésével, hogyan viselkedik a dub a lehető legletisztultabb, minimalista környezetben - feltűnés nélküli és finomra hangolt mikro-textúrák között. Mély basszusok, visszhangok és reverbek adják vissza a dub igazi ízét, de mindenekelőtt az utazás élménye élvez elsőbbséget; hipnotikus utazás egy olyan világba, ami tengermély áramlatokra emlékeztet.

Technodub Seance ▩ Upwellings live

Az Upwellings projekt kísérletezgetésként indult; annak a figyelgetésével, hogyan viselkedik a dub a lehető legletisztultabb, minimalista környezetben - feltűnés nélküli és finomra hangolt mikro-textúrák között. Mély basszusok, visszhangok és reverbek adják vissza a dub igazi ízét, de mindenekelőtt az utazás élménye élvez elsőbbséget; hipnotikus utazás egy olyan világba, ami tengermély áramlatokra emlékeztet.

Upwellings 2009-ben jegyzi első igazi mérföldkövét; a Dubism EP megjelenését, a francia ZeECc kiadónál, amit számos kiemelkedő album és trekk követett, mint a Snow Motion, Crackles, Distant Dubs EP 2011-ben.

Budapestre először hozza el live szettjét, amiből kiderül, milyen az, amikor a német repetitivitás és a jamaicai lélek találkozik a francia kifinomultsággal.

Emellett hazai vonalról is különleges fellépő várható; Grema producer, szelektor és a Pæonï Music alapítójának személyében. Zeneli világa a klasszikus detroiti house-tól a mély technóig terjed, a TDS-re először pedig egy igazi dubtechno live szettel készül.

▩ LINEUP

Upwellings Live / fr -
Grema Live
ZOL Live
Krisz Deak
Benzon

▩ IN
23 < 2000 HUF
00 < 2500 HUF

www.facebook.com/​events/​2209900862653661/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó