Pulzar

Partyajánló

Sobekin w/ Floyd Lavine

Fellépők
Dátum 2019. április 27.
Stílus House
Sobekin w/ Floyd LavineSobekin – Világosság az éjszakában A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

Sobekin w/ Floyd Lavine

Sobekin – Világosság az éjszakában

A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

A Dél Afrikai Köztársaságban született és nevelkedett Floyd Lavine egy igazi új generációs afrikai nomád, aki egyik lábbal Cape Town-ból, a másikkal pedig Berlinből indul minden héten a világ felfedezésére. Mélyen gyökerező szenvedélye az afrikai hatású zene iránt hiteles szereplővé tette őt a house szcénában, nemcsak dj teljesítménye, hanem produceri munkássága is széles körben elismert. A berlini RISE kollektíva egyik alapítója igazi afro-house nagykövetként utazik a föld körül szinte mindig útbaejtve a legendás Watergate klubot is, ahol az afro-house szerelmesei tartanak a Sobekin-hez hasonló gyűlést minden hónapban.

Nagy dobok, törzsi vokálok, húzós groove-ok; az idei klubszezon zárásaként készüljetek egy hatalmas menetre.

Éld meg a pillanatot, engedd el a telefonod!

Line up

Floyd Lavine (RISE, Watergate Club)
Dj Sobek (Monaberry, AETHER)
PALMFooD (Stil Vor Talent)

Entry:
Presale and before 24:00 - 2000HUF / 7EUR
After 24:00 - 3000HUF / 10EUR

www.facebook.com/​events/​918501711818646/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó