Pulzar

Partyajánló

Black Hole / Minimal Art Family

Fellépők
Dátum 2019. április 18.
Stílus House, Techno
Black Hole / Minimal Art FamilyÁprilis 18-án összeszűkül az univerzum és mindenkit magába szippant a Fészek.

Black Hole / Minimal Art Family

Április 18-án összeszűkül az univerzum és mindenkit magába szippant a Fészek.

Két teremmel osztjuk ketté az téridőt, a nagyterem a techno kedvelőit a kisterem pedig a micro house és melodic tech-es ravereket fogja magával rántani.

Ezen az éjszakán a gravitációs mező teljesen megváltozik, az az érzés lesz úrrá rajtatok hogy néha az idő teljesen lelassul néha meg őrült módjára felpörög.

Techno Hole
Bernathy Zsiga
Betti
Curlybeat
DJ LEE SOON
Dalma
FRP
Goatand
Subecz
Nuel_official
MR.KM
Violetta Wicca
Zwei Maskara


Deep Hole:
Andrija Jäger
Jeffery & Jemal
Zerogee
Uplooper aka Adano

Belépés / Entry
Belépés: 1500 Ft - 5 Eur
Kezdés: 22:00
Zárás: 18:00

www.facebook.com/​events/​381954659056935/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2019-07-20] HMB - Szabadság híd - Techno after
    @ Fészek Kulturális Központ

    Amikor tavaly nyáron meghódítottuk a Szabadság hidat, sokan szomorkodtatok.
  • [2019-02-15] Colours Of DNB Pres. TRILO
     

    Colours of DNB Pres. Trilo Eatbrain, Renegade Hardware, Bad Taste Recordings
  • [2019-01-26] Agora x Bezometer pres. Bezora
     

    Indulhat is a 2019-es bezó klubszezon, rögtön egy kollaborációval. A közelmúltban feltűnt horizontunkon egy olyan közösség, akiknek szenvedélyes hozzáállása az elektronikus zenei kultúrához erős párhuzamot mutat velünk, így kezet nyújtottunk feléjük, ők pedig legnagyobb örömünkre belecsaptak.
  • [2019-01-25] TKWT x Fourkmode
     

    A jól sikerült szabadtéri események után újból egy klubesttel jelentkezünk, melyet most a Fourkmode csapattal közösen szervezünk. A helyszín ezúttal a Fészek Kulturális Központ lesz.
  • [2019-01-19] Cholna & Friends #8
     

    Új év, új élet és új barátok! Bizony nekünk is van egy fix újévi fogadalmunk, méghozzá az hogy 2019-ben az eddigieknél is komolyabb és brutálisabb bulikat csinálunk nektek. Összehoztunk egy olyan Cholna and Friends-et ahol a magyar newschool újra teret kap. A már jól ismert Geddo és Lil Frakk mellett lenyom egy kis szöveget Egs is, a pipik védőszentje! Valamint RIDDIM,DUBSTEP supportunk is bővült 5ubspace társaságával aki eddig már párszor megmutatta, helye van közöttünk.
  • [2019-01-12] The Dubstep Story / Jarvis (UK)
     

    Januárban egy igazi nagyágyúval térünk vissza Jarvis személyében. Újabb fellépőt hozunk, ki még nem járt hazánkban, ráadásul olyan kiadók karolták már fel mint a Disciple, vagy a Firepower Records. Közös számai jelentek meg Tisokival, illetve BONE N SKINnel, 2019-ben Magyarországra érkezik az év #első basszuszuhatagára.
  • [2019-01-11] Colours Of DNB pres. Splash Heads [Srb]
    @ Fészek Kulturális Központ

    A Neuro duo újra kis hazánkba látogat egy lemezbemutató erejéig! A Bad Taste Recordings-nál debütáló PANIC Ep lemezüket fogjuk hallani első kézből!
  • [2018-12-29] Fourkmode
     

    A Fourkmode sorozat legújabb állomása december 30-án a nap első órájában, új helyszínen a Fészek Kultúrális Központban. Szeretnénk megint egy minőségi, intelligens estét produkálni nektek.A sötét, mély 4/4-é lesz a főszerep. Mint ahogy eddig is a stílus több oldalát fogjuk bemutatni.
  • [2018-12-23] Napijumpup pres.: Subsonic (UK)
     

    Sokan kérdeztétek, hogy mikor lesz újra #napijumpup buli, ezért úgy gondoltuk, hogy nem is adhatnánk nektek szebb karácsonyi ajándékot, mint az év UTOLSÓ EGÉSZ ESTÉS JUMPUP buliját. Szenteste előtt a télapó szánján érkezik hozzánk SUBSONIC az Egyesült Királyságból.
  • [2018-12-22] Psychedelia Crew 6-th Birthday
     

    Sziasztok ! Immáron 6 évesek lettünk amit a csapat megalakulásakor soha nem gondoltuk volna hogy , ilyen hosszú lesz ez a Project :) Ami persze csakis a ti támogatásotoknak és pozitív/negatív visszajelzéseknek köszönhetően létezhet így 2018-ban ;) Na és erre felbuzdulva Szervezünk nektek és persze nekünk 1 igazi Baszatós Psychedelia Crew Születésnapot !!! És akik a talpalávalót Biztosítják nektek , akik 6 év alatt a Psychedelia Crew színeiben léptek fel :)
  • [2018-03-09] Bezometer & Friends
    @ Fészek Kulturális Központ

    Március 9-én, mire leszáll az éj, mi is a város alá ereszkedünk, hogy aztán kielégítően négynegyedbe rendezhessük egymást.
  • [2017-12-01] FIRE
     

    GET WARM w/ Kali, Yinna, Makina, Vatsanah

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó