Pulzar

Partyajánló

Sobekin w/ Sandrino (Innervisions)

Fellépők
Dátum 2019. március 30.
Stílus House
Sobekin w/ Sandrino (Innervisions)Sobekin – Világosság az éjszakában A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

Sobekin w/ Sandrino (Innervisions)

Sobekin – Világosság az éjszakában

A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

,,Szenvedélyes élet, amelyet a house bármely formája iránti szeretet vezérel"

Sandrino több, mint egy évtizede aktív az elektronikus zenei szcénában. 2002 körül kezdett el djzni, majd egy évvel később már egy híres düsseldorfi klubban kapott rezidenciát. A produceri munka, mint észszerű következő lépés hívta életre Satellite és Lemon Popsicle nevű projektjeit, amelyekkel 2008-ban EP-ket jelentet meg a Rebirth és Moodmusic kiadókon.

Nem sokkal később kezd el közösen dolgozni a jól ismert D-Nox & Beckers duó egyik tagjával, amely együttműködés új fejezetet nyit Sandrino számára a house szcénában. 2014--ben jelenik meg Frankey & Sandrino első EP-je az Innervisions-nél, amely "SAVE" címre hallgat, majd ezt követi szintén Âme & Dixon kiadóján 2015-ben az "Acamar", amellyel egy igazi klasszikust hívnak életre. A hullám tetején maradva sikeres, és nagyon egyedi EP-k a Kompakt-on, a japán Mule Musiqe-on és az Innervisions-nél, nem sokkal később pedig saját kiadójuk és kreatív műhelyük a Sum Over Histories alapításával tesznek újabb lépést a legendává válás irányába. Kiadójuk előremutató és néha futurisztikus hangzású tehetségeket szerződtet a legmagasabb minőségben. Ezalatt együtt és Sandrino külön is szinte megállás nélkül turnézik útba ejtve a föld legfontosabb és legmenőbb klubjait és fesztiváljait.

Éld meg a pillanatot, engedd el a telefonod!

Sandrino (Innervisions, Sum Over Histories)
Dj Sobek (Monaberry, AETHER)
PALMFooD (Stil Vor Talent)

Entry:
Presale and before 24:00 - 2000HUF / 7EUR
After 24:00 - 3000HUF / 10EUR

https:/​/​www.facebook.com/​events/​655090224908066/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó