Pulzar

Partyajánló

CRIME ▩ ▩ VTSS

Fellépők
Dátum 2019. március 16.
Stílus Techno
CRIME ▩ ▩ VTSSIzgalmas új hullámok tombolnak az underground techno szcénán belül, gyors BPM-ek és kíméletlen, energikus szettek keverednek progresszív ideákkal, márciusi CRIME vendégünk pedig ennek a frissítő közegnek az egyik leglenyűgözőbb előadója. A varsói születésű, de berlini székhelyű Martyna Maja aka VTSS nyers, brutális hangzással rendelkezik, a New York-i Discwoman kollektíva (ahova az év elején válogatták be) úgy írta körül, mint démoni techno, míg Héctor Oaks veszélyes cyber-technóként jellemezte a zenéjét.

CRIME ▩ ▩ VTSS

Izgalmas új hullámok tombolnak az underground techno szcénán belül, gyors BPM-ek és kíméletlen, energikus szettek keverednek progresszív ideákkal, márciusi CRIME vendégünk pedig ennek a frissítő közegnek az egyik leglenyűgözőbb előadója. A varsói születésű, de berlini székhelyű Martyna Maja aka VTSS nyers, brutális hangzással rendelkezik, a New York-i Discwoman kollektíva (ahova az év elején válogatták be) úgy írta körül, mint démoni techno, míg Héctor Oaks veszélyes cyber-technóként jellemezte a zenéjét.

Az elmúlt években körbejárta Európa nagyobb klubjait, kipipálva a kötelező Tresor és Berghain témákat, miközben továbbra is rezidens a méltán híres Brutaż partikon és a varsói Jasna1 klubban. Debütáló EP-je, az impulzív EBM-et és industrial technót keverő ‘Self Will’ SPFDJ Intrepid Skin kiadójánál jelent meg, magasztaló kritikák mellett, idén pedig további kemény kiadványokra lehet tőle számítani, például a berlini HAVEN-nél. Pusztító élő és DJ szettjei valósággal robbannak, keverve a techno mellett az EBM, acid, gabber és noise zenét. Most viszont eljött az idő az első budapesti fellépésére, ahova nagy örömünkre egy 3 órás szettel készül kedvenc fekete dobozunk falait kemény feladat elé állítva.

▩ LINE UP ▩
VTSS (Intrepid Skin, Brutaż)
FOR.
CRIME
Positive+Voyeurism


▩ TICKET ▩
RA presale:
https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1225876

hu-hu.facebook.com/​events/​2270983119808950/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó