Pulzar

Partyajánló

Sobekin w/ Toto Chiavetta

Fellépők
Dátum 2019. február 2.
Stílus House
Sobekin w/ Toto ChiavettaA ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

Sobekin w/ Toto Chiavetta

A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

A szicíliai Cataniában született és nevelkedett Toto Chiavetta már fiatalon kapcsolatba került a techno szcénával. Az irányzatot követve egy ősrégi Playstation segítségével alkotta meg első zenéit, amelyeket később saját intuíciók és a teljes művészi szabadság által vezérelt kidolgozottabb produkciók követtek. Néhány nagyon egyedi hangzású megjelenés a Yoruba Recordson, majd az ‘Impermanence’ című album hozta meg a nemzetközi ismertséget számára, a kiadó atyja Osunlade pedig ezzel párhuzamosan fellépésekkel is támogatta a szicíliai stúdió mágust. Toto a Chiavetta hangzást tovább finomítva 2016-ban jelentette meg első EP-jét az Ame és Dixon által vezetett berlini Innervisions-nél; a ‘Silence Has Come’ EP-t később további kettő követte a legnagyobbak egyikei közé emelve így az előadót. Mély, perkusszív, olykor sötét, ám mindig harmonikus és jövőbe mutató zenék kerülnek ki kezei közül, amelyek a deep/afro/melodic house határvonalain egyensúlyozva a legmagasabb minőséget képviselik. Toto első alkalommal Budapesten az Aether-ben lesz hallható a klub Funktion 1 hangrendszerén.

Éld meg a pillanatot, engedd el a telefonod!

Toto Chiavetta (Innervisions, Yoruba)
Dj Sobek (Monaberry, Aether)
PALMFooD (Stil Vor Talent, Moblack)

Belépő:
Elővétel és 24:00 előtt - 2000HUF / 7EUR
24:00 után - 3000HUF / 10EUR

www.facebook.com/​events/​290978581765133/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó