Pulzar

Partyajánlók

2018. október

2018. október

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2018-10-19] RAW LXXIV
     

    - Jó estét kívánok!
    - Jó estét, miben segíthetünk?
    - Szeretnék kérni 2 kiló csontos karawjt, kéne még 1,5 kiló marha farawk és vagy 20 darab kakas tarawj.
    - Rendben, parancsoljon! Viszont elnézést, megkérdezhetném, hogy mi készül belőle?
    - Természetesen! Rawkott becsinált!
    Bővebben
  • [2018-10-05] RAWpening
     

    Mélyen tisztelt romlásba taszajtott egybegyűlendők!

    Élvezzétek ki a nap utolsó sugarait. Ugyanis meglepő módón megint csak nincs menekvés, hamarosan folytatódnak a sötét üzelmek! Mikor pedig ütött az óránk, az egyetlen észszerű cselekedet már csak az lehet, hogy szembenézünk végzetünkkel és a föld alá merülünk. Oda ahová zord időkben az éji vadak zarándokolnak éhinségtől zavarodottan.
    Bővebben
  • [2018-10-13] Rumble #2
    @ A38

    Hónapról-hónapra új nevek, feltörekvő fiatal tehetségek és új változatos timetable!
    Bővebben
  • [2018-10-27] Rumble Halloween
     

    RUMBLE HALLOWEEN:
    Ezen az esetén a NEXTLEVELFAMILY Dj-i fognak egész este játszani nektek!
    Ezekből a műfajokból fognak nektek válogatni: dubstep, riddim, bass house, hardstyle, trap, jump up és minden, ami a csövön kifér!
    Bővebben
  • [2018-10-11] Seed ▞
     

    A második epizódban a Plaisir Records család tagja, Giash lesz a vendégük, aki live szettjeivel és DJ-ként is magával ragadó zenei hangzást garantál bemelegítésnek.
    Bővebben
  • [2018-10-25] Seed ▞
     

    Az októbert egy igen izgalmas line up-pal zárjuk: vendégeink ezúttal Peter Bernath, aki óriási gyűjteményéből mindig a legjobb darabokkal kápráztatja el közönségét, illetve a mélyek mestere, Baco. A warm up-ot a Seederünk, Zvezda Beta biztosítja.
    Bővebben
  • [2018-10-04] Seed season opening
     

    Egy klubsorozat picit más mint egy rendezvény. Ide nem az épp fellépő szupersztárt jössz meghallgatni. Ide azért jársz rendszeresen, mert anélkül, hogy a programot figyelnéd, tudhatod, itt mindig azt kapod, amit vársz.
    Bővebben
  • [2018-10-27] SIXTH SENSE
     

    ★ Truesounds Music & D F F R N T L Y & Sixth Sense ★ present:
    ☆ SIXTH SENSE Chap. 1. ☆ at Tesla Budapest
    Bővebben
  • [2018-10-13] Sobekin w/ David Mayer
     

    Sobekin - The light in the night

    The word kin has a double meaning; someone's family member, relative or a tribe.
    Sobekin is a monthly gathering at Aether where the tribe can connect and share their passion for a sophisticated afro-deep-melodic sound. The journey cannot be complete without inviting a distant relative who's proximity is important to us.
    Bővebben
  • [2018-10-27] Subculture Revolution X Broken Bits
     

    Maratoni Back3Back set Mc Fantommal, Dj Savage, Dj Rob és Dolbyroll a.k.a. Nnothing a sorozat elmúlt 10 évének legmélyebb és legtörtebb pillanatainak felidézésével!
    Bővebben
  • [2018-10-20] Supernova Techno w/ Victor Ruiz & Any Mello
    @ Tesla Budapest

    Immáron egy évtizedes karrierje után a sao paolo-i születésű mágusról azt mondják; személyében a techno egy új, érzékibb és csábítóbb oldalra talált. Feszes tempó, friss, mély és élettel teli hangzás, intenzív játék a techno és trance házasságából: Victor Ruiz nevét - műfajon belüli kalandozásainak köszönhetően - már a nagyok között jegyzik, aminek legékesebb példája hogy nemrégiben az Adam Beyer fémjelezte Drumcode-hoz igazolt. Impresszív producer és DJ akinél egzotikusabbat a magyar közönség nem is kívánhatott volna az őszi hónapokra.
    De még ennél is tovább megyünk: hogy kerek és feledhetetlen legyen az este, itt lesz velünk Victor Ruiz szebbik fele; társ a DJ pultban és a stúdióban: Any Mello, elég csak visszaemlékeznünk mit műveltek ők ketten együtt 2015-ben a berlini Sisyphos pultjában, most valami nagyon hasonlóra számíthattok a Tesla Budapest-ben, október 20-án.
    Bővebben
  • [2018-10-27] TDS ▩ ▩ Greyscale Showcase
     

    2015 októberében járt nálunk utoljára a litván dubtechno főszereplője - grad_u. Számtalan megjelenés után, idén ősszel 2 vinylt is feltehet a polcra, egy YWF remixet a Kontakt Recordsnál és egy önálló, Balance című EP-t a Pro-tez Recordsnál. A 3 évvel ezelőtti dj szett után, most egy live act-el robbant újra a Lärm-ben.
    Bővebben
  • [2018-10-31] Techno Halloween 2k18
     

    Halloween Techno 2k18 with our beloved Hungarian residents.
    Bővebben
  • [2018-10-05] Technokunst / SNTS
     

    A Technokunst speciális őszi eseményeinek nyitányaként vonul be a történelemkönyvekbe az első októberi hétvége. A sorozat legerősebb szezonjának futunk neki, amit a két héttel korábbi klubestünkön Codex Empire nyit meg. Az A38 hajós 'kunstok mindig különleges ünnepek. A stílust kedvelők a hazai és a környező országok távoli vidékeiről utaznak fel hozzánk, hogy betekintsenek a tartalmas, mély zenék világába. Snts, a Kiégő Izzók, Dork és Isu ebben a társtettesek, akik a hajó kormányosaiként veszik bitrokukba szem és hallójáratitokat. Sötét, mély és hangos. Erre készüljetek Október 5-én!
    Bővebben
  • [2018-10-19] Technokunst Club ▩ Tensal
     

    Sokan, köztük mi is, a spanyol vonalat tartjuk a techno egyik örökös innovatív ágának. Ők voltak mindig is, akik a legjobban integrálták a klubokba a nehezen emészthető repetitív ritmusokat úgy, hogy sosem süllyedtek bele a kommersz ingoványos mocsarába. Tensal az Exium formációjával a királyi város, Madrid nagy úttőröi közé tartozik. Ebben az előkelő névsorban olyan kortársaival teremtették meg egyedi stílusukat, mint Oscal Mulero, Christian Wünsch és Reeko. Tensal 2014-ben hozta létre egyszemélyes projektjét, mely még letisztultabb, sound design központú, minimálabb stílust képvisel az Exium hangzásánál. Zenéi minden előremutató lemezlovas táskájában felbukkannak. Rezidens előadónak számít Developer kiadójánál a Modularznál és Slam, Dave Clarke közös, világraszóló címkéjénél a Sománál. Személyében egy ikont köszönthetünk köreinkben Október 19-én.
    Bővebben
  • [2018-10-31] Therapy Sessions :: COOH :: Switch Technique
     

    Bladerunnaz & Anger Management pres. Therapy Sessions Budapest Halloween
    Bővebben
  • [2018-10-20] Truesounds Music Season Opening
     

    Tele vagyunk D vitaminnal és energiával, a nyári bulik pezsgése és a boogie még a lábunkban van, kirobbanó formában várjuk az őszi szezont.
    Ha Truesounds Music és Budapest, akkor természetesen megint az AETHER-ben kell keresned minket. Egységesebb és tudatosabb zenei koncepcióval vágunk neki az előttünk lévő szombatoknak. Havonta egy alkalommal totális TS hangzással jövünk kedvenc fővárosi klubunkban. A szeptemberi lazítás és nyaralások után, nagyon várjuk a veletek való találkozást.
    Bővebben
  • [2018-10-31] Under Halloween #2
    @ Under Budapest

    Meghívunk mindenkit szeretettel a második halloweeni eseményünkre, ahol egész este stílusmegkötés nélkül bulizhatok a legdárkabb underground zenékre. Lesz itt minden, #darkdnb, #darkpsy, #darktechno, #horrorstep és #darkprog, amiket a legjobb hazai #underground dj-k pörgetnek egészen reggel 5-ig. És természetesen egy kis dekorációval is készülünk nektek ;)
    5 után következik még egy kis ráadás after délig, mikor is a nagyteremben darktechno, míg a kicsiben darkpsy és darkdnb zakatol, csak hogy kellő sötétségbe borítsuk majd az egész napot!
    Jelmezben a belépés éjfél előtt ingyenes!
    Bővebben
  • [2018-10-06] Underground Techno - Last Minute
     

    Minden szombaton #techno az Underben! Az estét lágyabb dallamokkal kezdjük, míg végül elérünk a legdurvább és legsötétebb ütemekig!
    Bővebben
  • [2018-10-13] VégrePéntek special with Nanoplex /UK/
     

    A Nanoplex, a brit progresszív techno szcéna két úttörője, Ben Coda & DJ Ipcress élő zenei projektje.
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó