Pulzar

Partyajánló

Disconnect Open Air w/ Ponicz (UK)

Fellépők
Dátum 2018. augusztus 25.
Stílus Bass, Dubstep, bass House
Disconnect Open Air w/ Ponicz (UK)Büszkén adjuk mindenki tudtára, hogy augusztus 25-én a világhírű angol riddim szörnyeteg érkezik kis hazánkba a Disconnect prezentációjában, a NSD: Black Label oszlopos tagja, Ponicz! Zenéi a legnevesebb kiadóknál hallhatók, mint a Firepower Records, vagy a SMOG, illetve többek között olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Aweminus, Definitive vagy JuJu. Januárban már volt alkalma bizonyítani itthon, izgatottan várjuk az estét, amikor még egyszer élve eltemethet mindnyájunkat egy brutális settel!

Disconnect Open Air w/ Ponicz (UK)

Büszkén adjuk mindenki tudtára, hogy augusztus 25-én a világhírű angol riddim szörnyeteg érkezik kis hazánkba a Disconnect prezentációjában, a NSD: Black Label oszlopos tagja, Ponicz! Zenéi a legnevesebb kiadóknál hallhatók, mint a Firepower Records, vagy a SMOG, illetve többek között olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Aweminus, Definitive vagy JuJu. Januárban már volt alkalma bizonyítani itthon, izgatottan várjuk az estét, amikor még egyszer élve eltemethet mindnyájunkat egy brutális settel!

A hazai csapat is minden energiáját beleadja, hogy a legdurvább formáját hozza! A megszokott magyar DJ-ken kívül ezúttal Hippowonk és a Next Level rezidense, Skrude is erősíti a lineupot, aki már számos külföldi világsztárral zenélt már egy színpadon, idén a Sziget Fesztiválon What So Not, Flux Pavilion és a Yellow Claw előtt alapozhatja meg a hangulatot. Rajtuk kívül még rengeteg meglepetést tartogatunk számotokra, érdemes lesz időben érkezni, kössétek fel a gatyáitokat és húzzuk meg a nyár utolsó szabadtéri buliját! Ott találkozunk!

Fellépők / Lineup:

Ponicz (UK) [Never Say Die: Black Label | Firepower Records | SMOG Records]
Skrude (HU) [Next Level | Buygore]
Nosphere (HU) [Disconnect | Bass Maffia]
GEMCAMP (HU) [Disconnect | Bass Maffia]
PTRNVM (HU) [Disconnect]
Blasterr (HU) [Disconnect] //DRUM & BASS SET//
Hippowonk (HU) //BASS HOUSE SET//



█ Idő / Time: 22:30 – 05:00
█ Korhatár / Age limit: 16+

█ Jegyek / Tickets:

█ ONLINE: http:/​/​bit.ly/​ponicz0825

➤Super Early Bird: 2000 Ft
➤Early Bird: 2500 Ft
➤Normál: 3000 Ft

█ OFFLINE: Elérhetőek a promotereinknél limitált darabszámban

➤Super Early Bird: 2000 Ft
➤Early Bird: 2500 Ft
➤Normál: 3000 Ft
➤Helyszíni: 3500 Ft

www.facebook.com/​events/​235064503786072/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó