Pulzar

Partyajánló

NVC X OMOH ▩ ▩ Octo Octa

Fellépők
Dátum 2018. május 18.
Stílus House, Techno
NVC X OMOH ▩ ▩ Octo OctaMaya Bouldry-Morrison azon gépzenészek közé tartozik, akik nyíltan beszélnek interjúkban transzgender átalakulásukról, amiről azonban mégis sokkal többet árulnak el zenéi: az a tény, hogy 2016-ban feloldotta korábbi fals identitásában gyökerező szorongásait, és végre nőként jelent meg a világ előtt, trekkjeit is egy sokkal gazdagabb és optimistább atmoszférába katapultálta.

NVC X OMOH ▩ ▩ Octo Octa

Maya Bouldry-Morrison azon gépzenészek közé tartozik, akik nyíltan beszélnek interjúkban transzgender átalakulásukról, amiről azonban mégis sokkal többet árulnak el zenéi: az a tény, hogy 2016-ban feloldotta korábbi fals identitásában gyökerező szorongásait, és végre nőként jelent meg a világ előtt, trekkjeit is egy sokkal gazdagabb és optimistább atmoszférába katapultálta.

Útja egészen a korai kísérletezésektől és breakcore-csörtéktől torkollt bele abba a szemlehunyva szálldosó house-felfogásba, amiben násztáncot lejt a szobrászati precizitású kidolgozottság és a táncfunkció, és ami végül rezidenciával ajándékozta meg a Red Bull Music Academyn, illetve fellépésekkel olyan helyeken, mint a Panorama Bar, a spanyol Sónar vagy a frankfurti Live At Robert Johnson. És most végre a LÄRM.

▩ LINEUP
Octo Octa (100% SILK - US)
Alexandr
Yinna
Subotage

www.facebook.com/​events/​640674189601747/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó