Pulzar

Partyajánló

▩ Technodub Seance ▩ ▩ Kenneth Christiansen / Echocord ( DK ) ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2018. április 6.
Helyszín LÄRM
Stílus Dub Techno, Techno
▩ Technodub Seance ▩ ▩ Kenneth Christiansen / Echocord ( DK ) ▩Először jön Budapestre, a LÄRM falai közé a dán Echocord kiadó főnökeként ismert Kenneth Christiansen, a dubtechno második hullámának vitathatatlan fundamentuma. Techno és dub elemek fúziójára építette fel kiadóját, ami 2002-es alapítása óta a világ legkiemelkedőbb szállítójává vált lábdoboktól nehéz hangok kedvelői számára.LÄRM

▩ Technodub Seance ▩ ▩ Kenneth Christiansen / Echocord ( DK ) ▩ @ LÄRM

Először jön Budapestre, a LÄRM falai közé a dán Echocord kiadó főnökeként ismert Kenneth Christiansen, a dubtechno második hullámának vitathatatlan fundamentuma. Techno és dub elemek fúziójára építette fel kiadóját, ami 2002-es alapítása óta a világ legkiemelkedőbb szállítójává vált lábdoboktól nehéz hangok kedvelői számára.

15 éves fennállása alatt az Echocord több mint 100 vinylt adott ki, olyan zenészekkel kooperálva, mint Resoe, Fluxion, Quantec, Deadbeat vagy Ricardo Villalobos. Közben sub labelként indította útjára a sokkal inkább techno orientált Echocord Colourt, és producerként a Pattern Repeat formációban alkot Dennis Bog mellett. Legfrissebb húzása az echo echo, ami várhatóan idén tavasszal hozza első megjelenéseit.

Lemezes táskájával a 90-es évek óta járja Európát, játszott a Fabricban, Berghainban, Tresorban, a Sonar és Dimension fesztiválokon. Hibátlan ízléssel és nagy körültekintéssel válogatja megjelenéseit, akárcsak saját szettjeit. Ragaszkodik a műfaj egyediségét adó fátyolos mélységhez, érzelmi energiákhoz és költői valósághoz, mely képes megmozgatni egy klubot, mégis otthon hallgatva is kifejti átható erejét.

▩ Garpo,Krisz Deak live

Bekø live,ZOL live

▩ dubtechno all night long ▩

2000/2500;

www.facebook.com/​events/​2517382638485960/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó