Pulzar

Partyajánló

DisqrAether w/ D'julz @ AETHER

Fellépők
Dátum 2017. november 16.
Helyszín AETHER
Stílus House
DisqrAether w/ D'julzAz őszi/téli szezonra új rezidenciára költözött a Disqrate. A francia deephouse és középtempós techno által inspirált rendezvénysorozat havi rendszerességgel csütörtök esténként kedvez majd mélyebb és éteribb hangzások rajongóinak az AETHER-ben. A Párizs-Budapest-Berlin tengelyen mozogva a közel hat hónapos időszakban az eddigi vendégek mellett új neveket hallhatunk ás láthatunk élőben ezeken a különleges estéken.AETHER

DisqrAether w/ D'julz @ AETHER

Az őszi/téli szezonra új rezidenciára költözött a Disqrate. A francia deephouse és középtempós techno által inspirált rendezvénysorozat havi rendszerességgel csütörtök esténként kedvez majd mélyebb és éteribb hangzások rajongóinak az AETHER-ben. A Párizs-Budapest-Berlin tengelyen mozogva a közel hat hónapos időszakban az eddigi vendégek mellett új neveket hallhatunk ás láthatunk élőben ezeken a különleges estéken.

A berlini Diego Krause után novemberben újra a sorozat vendége lesz D'julz, a párizsi underground történelem egyik legelismertebb, 1992 óta aktív tagja. Karrierje zenetörténelmi könyvekbe illő sikertörténet, melyet nagyban megalapoz a névhez fűződő, '97 óta működő „Bass Culture” néven futó klubestje a párizsi Rex Club-ban, és az ezredforduló után kilenc évvel hasonló néven megnyitott saját kiadója. Producerként már a pályája kezdete óta dolgozik, megjelenéseit pedig olyan nagy múltú kiadók, mint a Poker Flat, a Rekids, a Circus Company és az Ovum gondozták. D'julz szettjét ezen az estén újra a Disqrate két alapítótagja Nigel Sorter és Andras Garay kíséri majd.

D'julz (Bass Culture, Paris)

Nigel Sorter

Andras Garay

Belépő:

1500 / 2000 HUF

www.facebook.com/​events/​159833941272860/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó