Pulzar

Partyajánló

DisqrAether w/ Diego Krause @ AETHER

Fellépők
Dátum 2017. október 19.
Helyszín AETHER
Stílus House
DisqrAether w/ Diego KrauseAz őszi/téli szezonra új rezidenciára költözik a Disqrate. A francia deephouse és középtempós techno által inspirált rendezvénysorozat havi rendszerességgel csütörtök esténként kedvez majd mélyebb és éteribb hangzások rajongóinak. A hazai körökben abszolút ínyencnek számító brigád számos klasszikus hőssel és új tehetséggel ajándékozta már meg a budapesti éjszakát, ám az AETHER-rel való közös együttműködésnek köszönhetően a lista most tovább bővül.AETHER

DisqrAether w/ Diego Krause @ AETHER

Az őszi/téli szezonra új rezidenciára költözik a Disqrate. A francia deephouse és középtempós techno által inspirált rendezvénysorozat havi rendszerességgel csütörtök esténként kedvez majd mélyebb és éteribb hangzások rajongóinak. A hazai körökben abszolút ínyencnek számító brigád számos klasszikus hőssel és új tehetséggel ajándékozta már meg a budapesti éjszakát, ám az AETHER-rel való közös együttműködésnek köszönhetően a lista most tovább bővül.

Kezdésképp íme Berlin keleti blokkjának egyik legjobban ünnepelt friss húsa; Diego Krause. A Unison Wax és Beste Modus címkék atyja előszeretettel szelektál majd nekünk a korai '90-es évek undergroundjától ihletetten napjainkig. Tech-soul-groovy-garage elsőkézből. Szokáshoz híven a Disqrate két pillére Nigel Sorter és Andras Garay adnak majd keretet az estének.

Diego_Krause

Nigel Sorter

Andras Garay

Belépő:

1500 / 2000 HUF

www.facebook.com/​events/​353315775108970/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó