Pulzar

Partyajánló

The Hive: NickBee / Fre4knc / Ewol @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2017. szeptember 23.
Helyszín Corvin Club
Stílus Drum and Bass, Dubstep
The Hive: NickBee / Fre4knc / EwolLassan véget ér a nyár és beindul a club szezon. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy visszatértünk és újult erővel folytatjuk, amit tavaly elkezdtünk. A szeptemberi buli több szempontból is jeles alkalom lesz. Egyrészt első évfordulóját ünnepeljük annak, hogy a The Hive Budapest jelenlegi formájában működik, másrészt a drum & bass szcéna két utánozhatatlan alakját látjuk vendégül.Corvin Club

The Hive: NickBee / Fre4knc / Ewol @ Corvin Club

Lassan véget ér a nyár és beindul a club szezon. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy visszatértünk és újult erővel folytatjuk, amit tavaly elkezdtünk. A szeptemberi buli több szempontból is jeles alkalom lesz. Egyrészt első évfordulóját ünnepeljük annak, hogy a The Hive Budapest jelenlegi formájában működik, másrészt a drum & bass szcéna két utánozhatatlan alakját látjuk vendégül.

NickBee az a producer, akinek a meghívása nélkül mondhatni nem is lennénk hűek nevünkhöz. Az ukrán csodagyereknek mindössze két évébe telt, hogy berobbanjon a köztudatba és olyan nagy kiadók figyeljenek fel rá, mint az Invisible Recordings, Dispatch Recordings vagy az Eatbrain.

Fre4knc a morcos mélyek mélyföldi mágusa sok éves DJ és produceri múltja alatt szinte a nyers, mély, techy drum & bass szinonimájává vált és olyan nevek támogatását nyerte el (hogy csak párat említsünk) mint Noisia, Kasra Critical vagy DLR. Zenéit jelentette már meg a Critical Music, a Dispatch és az Invisible.

Aki tavaly ilyenkor nyomon követett minket már találkozhatott Ewol nevével, de ha az elmúlt évet nem egy kő alatt töltötted szinte biztos, hogy hallottál már róla. A szemtelenül fiatal producer melankolikus rollereivel a nagykutyák közül szinte mindenki szimpátiáját elnyerte. Zenéit rendszeresen játszák a Noisia Radion-ban, amik olyan feltörekvő kiadóknál jelennek meg, mint a Lifestyle Music UK, a Plasma Collaborative, vagy a Flexout Audio. Utóbbin kiadott EP-je nem mellesleg felkerült Beatport drum & bass megjelenéseket felsorakoztató listájának csúcsára.

_LINE UP

NickBee_Invisible Recordings/Eatbrain_(UA)

Fre4knc_Invisible Recordings/Critical Music_(NL)

Ewol_Plasma Collaborative/Flexout Audio_(AU)

Cybershot_(HU)

Filth Company_(HU)

Unofficial: HORNS_(HU)

Crism_(HU)

Insight_(HU)

_VISUAL

Wurk Ikona

_ENTRY

2500_HUF

_GRAPHIC DESIGN

Helar & Slafe

www.facebook.com/​events/​293264281082666/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó