Pulzar

Partyajánlók

2017. április

2017. április

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2017-04-08] ▩ LÄRM ▩ Rue De Plaisance Labelnight ▩
    @ LÄRM

    Egy olyan - egyébként párizsi - kiadó, ahol zene és a már-már költeményszerű vizuális arculat nem bírja egymás kezét elengedni, és ahol egyetlen ember borzasztóan markáns esztétikai elképzelései alapján kulcsolódnak egymásba ezek az ujjak, máris jól hangzik. Még szebben csilingel a Varoslav által direkcionált Rue de Plaisance, amikor megtudjuk róla, hogy a fekete lemezt részesíti előnyben.
    Bővebben
  • [2017-04-08] Aether pres. Tuccillo
    @ AETHER

    Tuccillo már a 90-es években legendás olasz UMM kiadónál utat tört magának, és azóta is folyamatosan menetel a techno és house kanyargós útjain. Rendszeresen fordul meg európa legnevesebb klubbjaiban, és produceri munkái sem elhanyagolhatóak. Kiadványai többek közt olyan label-eknél jelennek meg mint a Visionquest és 8bit Records, de saját kiadót is alapított Unblock néven, ahol Djebali, Robert Dietz és James Dexter kiadványai is helyet kapnak.
    Bővebben
  • [2017-04-08] MadCity in Scarlet
    @ Corvin Club

    MadCity in Colours bulisorozat harmadik állomása a Scarlet, vagy skarlátvörös.
    Bővebben
  • [2017-04-08] Bedroom ● Weird is good ●
    @ Müszi

    Bedroom ● Weird is good ● Müszi
    Bővebben
  • [2017-04-08] Kikötő w/ ProgressTone
    @ Kikötő

    Elérkezett a következő ProgressTone est melyen egy olyan illusztris fiatalember jön el zenélni hozzánk, aki bár még csak bontogatja szárnyait meglepően jó lüktető house zenéket készít és pörget - ő Martin Prestige.
    Bővebben
  • [2017-04-08] LOCK the Club presents: Classic House - Szeifert Acoustic
    @ LOCK Budapest

    2017. április 8-án, szombaton a LOCK Budapestben köszönthetjük hazánk egyetlen élő hangszeres show-val futó classic house turnéját.
    Bővebben
  • [2017-04-08] Acousticum by Absolut ▣ CRAZY P Soundsystem (UK)
    @ TEREM Budapest

    CRAZY P a brit disco, house és soulful pop zene koronázatlan királyai, akik már 7 saját albumon vannak túl, és ezekből a legjobb zenéket a banda két alapembere fogja prezentálni nekünk a TEREM Budapestben!
    Bővebben
  • [2017-04-08] Sensations with Andromeda
     

    Anders Nilsson aka Andromeda 2012-ben adta ki utolsó albumát és utána önkéntes számüzetésbe vonult.Nagyon sokan emlékezhetnek nevére hiszen a 2000-es évek elején számai a legendás Halásztelkes szabadtéri mulatságokon rendszeresen elhangoztak.Tavaly betegsége miatt nem tudott eljönni Magyarországra de most mindent bepótól.
    2017-ben már el is készült egy új száma Sensations címmel és a buliig kész lesz az új EP-je is.Egy hatalmas visszatérésnek lehetünk szem és fültanúi.
    Bővebben
  • [2017-04-08] Tesla pres. MELT Extra // Andrey Exx
     

    Itt az április és vele együtt a legújabb MELT Extra, aminek a főszereplője ezúttal Andrey Exx lesz, az orosz klubélet egyik nagyágyúja.
    Andrey több fronton is helyt áll az életben, rádiós műsorvezető és egyben szerkesztő is a saját rádiós műsorában az EXXPEDITION-ben, zenei producer, illetve számos mix, remix és track fűződik a nevéhez. Többek közt ezeknek is köszönhető, hogy mára már rezidens DJ-vé vált a világhírű Pacha Recordings kiadónál.
    Bővebben
  • [2017-04-08] Runway
    @ BRKLYN

    Hello Április! Hello RUNWAY! Április első hétvégéjét egy komoly Runway bulival kezdjük!
    Bővebben
  • [2017-04-08] ★ Contra Mundum Afterhours ★
     

    ★ Contra Mundum Afterhours at Corvin Club ★
    Bővebben
  • [2017-04-08] Bedroom ● Fine Selection#4 ●
    @ VINYL & WOOD

    Az utóbbi három hónapban nagyon a szívünkhöz nőtt a VII. kerület kis ékszerdoboza, a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland, ezért a tavaszi-nyári szezonban még egy utolsó alkalomra visszatérünk, hogy megrakjuk a kirakatot. Eső alkalommal pakol majd nálunk a TELEPi el presidente aka Constant és rég nem látott Mark'Off barátunk is haza tolja a svájci biciklit. A bedroom házigazdák mellett két kirakati visszatérőt üdvözölhetünk majd Robert Dobak és Staffonly személyében. Mivel minden alkalommal kiül barátaink arcára a kora esti szeánsz folytatásának hiánya, ez alkalommal erről is gondoskodtunk és a Művelődési Szint (Müszi)ben folytatjuk az estét: Bedroom ● Weird is good ● Müszi
    Bővebben
  • [2017-04-13] Eggfest w/ Wilkinson, Koven live
    @ Akvárium Klub

    Eggfest w/ Wilkinson, Koven live
    2017. április 13. csütörtök (MÁSNAP MUNKASZÜNETI NAP)
    Bővebben
  • [2017-04-13] We Are Cre8tion w/ CHAIM
    @ AETHER

    Folytatódik a Rumors lendület a We Are Cre8tion sorozat találkozóin belül, mivel újabb fellépőt invitáltunk Budapestre Guy Gerber legendás kiadójának berkeiből.
    Bővebben
  • [2017-04-13] ★ Corvin Club pres. Easter Madness ★
    @ Corvin Club

    Rendhagyó, húsvétváró csütörtöki őrület a Corvinon!
    Bővebben
  • [2017-04-13] Palotai & Ludmilla all night long
    @ Akvárium Lokál

    Palotai & Ludmilla all night long.
    Bővebben
  • [2017-04-13] Next Level Forever
    @ Barba Negra

    2017 április 13-án megrendezzük az első NEXT LEVEL FOREVER névre hallgató eseményünket a Barba Negrában, ami lényegében egy nagyszabású basszus orientált rendezvény neve, ahol 4 külföldi és 4 magyar produkció, összesen 11 fellépő áll majd színpadra.
    Bővebben
  • [2017-04-14] Budapest in the dark pres. Freddy Hetzinger & Eric Schaich (DE)
     

    Kedves Barátaink!
    Megjött a tavasz, egyre több a napfény... MI pedig ismét elhozzuk a sötétséget! Szeretettel és nagy izgalommal hívunk meg soron következő rendezvényünkre, amit ismét a legendás underground helyszínen, az indusztriális, mégis baráti atmoszférát árasztó Supersonic falai között tartunk meg. Szokásunkhoz híven ismét nagyon delikát line up-pal készülünk, ahol többek között a dark minimal szcéna egyik regnáló királynője, Freddy Hetzinger is fellép!
    Bővebben
  • [2017-04-14] VégrePéntek Special: GAUDI live
    @ Akvárium Klub

    Nagypénteken, a tavasz első pillanataiban tartandó VégrePéntek! psydub ünnepségre olyan fellépőket sikerült elcsábítanunk, akik legvérmesebb várakozásainkat is felülmúlják.
    Bővebben
  • [2017-04-14] ▩ B N C ▩ ▩ Lena Willikens ▩
    @ LÄRM

    'Being a long time resident DJ somewhere teaches you the sort of skills that stand you out from the pack. Cologne’s Lena Willikens is one such special selector who has very much made Salon Des Amateurs in Dusseldorf her own. As well as serving up singular sets there, she is also a key part of the Comeme Records crew with the likes of Barnt. For them she hosts a regular radio show, and for them she has released her brooding, industrially bleak techno sounds.
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó