Pulzar

Partyajánlók

2017. április

2017. április

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

« 1 2 3 4 5 »
  • [2017-04-21] Lucas&Steve X Hello Baby
    @ Hello Baby Bar

    Lucas & Steve Budapesten!
    A két fiatal DJ 2010-ben egyesítette erőit, és azóta az igazi future house bulik elmaradhatatlan fellépő párosa lettek.
    Bővebben
  • [2017-04-21] Kikötő w/ Davko
    @ Kikötő

    Hajótöröttek VOL1.
    Nagy izgalommal tölt el, hogy bejelenthetem a két éve kigondolt ötlet, hogy egyszer nyilvánosan fellépek valóra válhat. A lehetőség adott, nem is kicsi, hiszen egy igazi profi előtt melegíthetem NEKTEK a táncparkettet, aki nem más mint a TRUESOUNDS oszlopos tagja DAVKO.
    Bővebben
  • [2017-04-22] Hyperspace 2017
    @ HUNGEXPO

    Áprilisban újra itt a HYPERSPACE!
    Bővebben
  • [2017-04-22] Ludmilla pres: Breakout Breeze /Ludmilla All Night Long/
    @ A38

    Megünnepelvén a tavasz kezdetét, egy hatalmas tavaszi Breakout Breeze - Spring Edition 2017 bulit szervezünk nektek április 22-én mindannyiunk kedvenc A38-ára!
    Bővebben
  • [2017-04-22] Bladerunnaz Budapest - Blackout Night
    @ Akvárium Klub

    A Bladerunnaz Budapest egy új partysorozat a törtütemek kedvelőinek az Akvárium Klub három termében. A termekre külön-külön és közös jegy is váltható.
    Bővebben
  • [2017-04-22] Soul Kitchen at Aether
    @ AETHER

    In this kitchen we dance...
    Bővebben
  • [2017-04-22] TEREM presents DEEP IN THE CITY w/ C L A P T O N E
    @ TEREM Budapest

    CLAPTONE, a house zene egyik legnagyobb ikonja, a misztikus aranymaszkos figura elhozza a TEREM Budapestbe április 22-én azt az elektronikus zenei hangzásvilágot, amivel az egész világot megbabonázta.
    Bővebben
  • [2017-04-22] House Classic
    @ BRKLYN

    House Classic a BRKLYN-ban! Ugye senkinek sem kell bemutatni azokat a house és dance himnuszokat, amire 10 éve megőrültünk? Április 22-én a Jován, Soneec, Lauer trió elhozza nekünk a hamisítatlan House Classic bulit a BRKLYN-ba!
    Bővebben
  • [2017-04-22] UVCT presents: JumoDaddy's Birthday
    @ Fogas Ház

    Az elmúlt években az UVCT Budapest egyik legnagyobb bulijává vált. A sorozat utánozhatatlan hangulata hónapról hónapra több ezer embert vonz a Fogas Házba. Wondawulf, JumoDaddy és Bevild garantáltan a legfrissebb basszus és elektronikus popzenéket szállítja nektek.
    Bővebben
  • [2017-04-22] ▩ LavaLava ▩ ▩ Youandewan ▩
    @ LÄRM

    Nagyjából hét évvel ezelőtt egy Jamie XX interjúban említette meg a The XX agya, hogy van pár fiatal arc, akikre érdemes lesz odafigyelni a jövőben. Jamie akkori kedvenc newcomer-jei közül a kanadai Grimes hamarabb felért a csúcsra, de úgy néz ki Ewan Smith-nek is eljött végre az ideje.
    Bővebben
  • [2017-04-22] MELT
     

    Húsvét levezető szombat esti táncos őrület, mehet?
    Összeszokott csapat, óriási zenék, finom italok, kell ennél több? Találkozzunk a Kazinczy 21-ben.
    Deep house zene minden mennyiségben, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva. Ha mindenben változunk, a MELTben sosem.
    Bővebben
  • [2017-04-22] SLP ● Birthday
    @ Kikötő

    Születésnapom alkalmából szervezek egy rendhagyó kis bulit, ahol a bedroom és a Sundance csapattal egyesítjük majd hatalmunkat, mint a Captain Planet 90-es években :D A buli április 22-én lesz a Kikötő nevű underground barlangban, a zenei felhozatal pedig a deep, a house és techno mezsgyéjén lüktet majd.
    Bővebben
  • [2017-04-22] LOCK Budapest meets CLUB Prestige
    @ LOCK Budapest

    Club Prestige....Ugye Neked is megdobban a szíved e szavak hallatán? Egy éjszakára megtörténik a varázslat: visszatekintünk a múltba és felidézzük a legendás budai ékszerdoboz hangulatát, vendégül hívtuk a Club Prestige egykori rezidensét, Antonyo-t, hogy elővegye kedvenc himnuszainkat azokból a bizonyos régi szép időkből....a zenei hullámok élvonalbeli dj-je, Nigel Stately-játékában sosem csalódunk, így tökéletes összhangú partinak nézünk elébe!
    Bővebben
  • [2017-04-22] Grand Season Closing
    @ GRAND

    Eljött az idő, hogy az idei szezontól könnyes búcsút vegyünk! Gyertek és tomboljunk még egyszer idén utoljára egy hatalmasat a GRANDban!!
    Bővebben
  • [2017-04-23] The AFTER / 2017.04.23. 5:00AM /
    @ Corvin Club

    A kíméletlenül jó Hyperspace után - ahogy az már megszokhattátok - vasárnap reggel: THE AFTER!
    Bővebben
  • [2017-04-28] ★ Astronautmusic X Corvin Club presents: Oliver Huntemann ★
    @ Corvin Club

    15 éve április 28-án indult útjára az első űrturista a Szojuz TM-32 űrhajóval, ezt mi itt az Astronaut Music-nál ismét égi jelnek vettük, és erre napra időzítettük a veterán asztronauta Oliver Huntemann szokásos évi budapesti fellépését. Ha Tolnát – Baranyát nem is, de megjártunk vele számos budapesti és vidéki klubbot, hogy ezúttal ismét a Corvin Club-ban kössünk ki, ami nemcsak a mi kedvenc helyszínünk, hanem Olivéré is. Összes eddigi magyarországi fellépése közül a tavalyi Corvinos bulit emelte ki, mint az eddigi legjobbat, ami nem véletlen, hiszen a Huntemann hangzás és klub hangulata kéz a kézben járnak. Sötét, zegzugos, felkavaró , vad és minimalista, ha nem vigyázol könnyen eltévedsz benne, hogy végül széles mosollyal az arcodon ismét magadra találj a táncparketten.
    Bővebben
  • [2017-04-28] Tube & Berger / Akvárium Klub
    @ Akvárium Klub

    Jól indul ez a hétvége is, hiszen újra Budapestre látogat a deep house 2 koronázatlan királya, a Tube & Berger!
    Bővebben
  • [2017-04-28] ▩ Casino Bangkok ▩ Eomac ▩
    @ LÄRM

    A dublini Ian McDonnell az elmúlt években lenyűgöző sokféleségéről biztosította mindennemű hallgatóságát. Legyen az analóg boszorkánykonyhában kotyvasztott smirglis house a Trilogy Tapesnek, illegális alagsorokra írt tánczene a DJ Haus-féle Unknown To The Unknown-nak, a tíz éve létező Lakker nevű projektje, vagy gyönyörűen kísérteties irányokba elhajló szólóalbumai, nem tudjuk annál jobban körülírni a képességeit, mint egy YouTube-kommentelő, aki annyit közölt tavalyi Bedouin Trax rilíze kapcsán: "elképzelni sem tudom, mi folyhat egy ilyen géniusz fejében, mint Eomac." Elképzelni mi sem tudjuk, de szerencsére nem kell képzelegnünk, mert egyrészt április végén élőben kiderül, másrészt minden esély adott egy igazán sötét misztériumjátékra a technó képlékeny keretein belül.
    Bővebben
  • [2017-04-28] Lab at Aether
    @ AETHER

    “… már több, mint két órája kerestük a bulit, dugóban ülve, sáros földutakon bolyongva. Csak egy flyerünk volt térkép helyett. Végül felhajtottunk egy dombgerincre. Vaksötét volt odakint, de a mélyben zöldes köd derengett, és már láttuk a völgyben parkoló többszáz autót. A sötétben észrevettük néhány lefelé igyekvő raver sziluettjét. Követtük őket a szoros kis ösvényen, egészen le a völgy aljáig, ahol már kivehető volt ahogy üvölt egy óriási hangfal, hogy
    BOOOOM
    Kitágult pupillákkal, kiszáradva, és mégis libabőrözve. Miden színes fényben úszik. Mintha valami beszippantott volna bennünket…”
    Bővebben
  • [2017-04-28] VAULT ▣ Stephan Bodzin live
    @ TEREM Budapest

    Soha nem volt kérdéses Stephan Bodzin pályafutása. A kezdetek kezdetén zenész apját követve színházaknak írt zenét, de hamar eldőlt, hogy az elektronikus zene irányába húzza a szíve. Erősen melodikus, szívbemászó dallamait telített basszus kiséri. DJ Hell saját elnevezéssel tiszteleg Bodzin különleges hangzásvilágának, csak így hívja: a brémai sound. Aki olyan szintre jutott produceri pályafutásán, hogy a Depeche Mode-nak készíthessen remixet, igazán elérte a csúcsot. Stephan mégis folyamatosan fejleszti magát. Saját kiadója, a “Herzblut” árulkodik fáradhatatlan zeneszeretetéröl: mindent szívvel-lélekkel. Míg hű marad saját stíluselemeihez, turnéi során folyton keresi az újat, minden produkciója különleges élmény.
    Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó