Pulzar

Partyajánló

Aether pres Bas Ibellini @ AETHER

Fellépők
Dátum 2017. február 11.
Helyszín AETHER
Stílus House
Aether pres Bas IbelliniAki hallott vagy látott The Martinez Brothers szettet, annak egész valószínű, hogy ismerősen cseng a Tuskegee-n (Seth Troxler és a Martinez Bros kiadója) megjelent szám amivel Bas Ibellini az űrbe lőtte magát.AETHER

Aether pres Bas Ibellini @ AETHER

Aki hallott vagy látott The Martinez Brothers szettet, annak egész valószínű, hogy ismerősen cseng a Tuskegee-n (Seth Troxler és a Martinez Bros kiadója) megjelent szám amivel Bas Ibellini az űrbe lőtte magát.

Természetesen ezt megelőzően is már az első osztályban játszott a tunéziai felmenőkkel rendelkező londoni alapkő, ugyanis a Damian Lazarus által gondozott Crosstown Rebels-en jelent meg többek közt zenéje, és saját klub estjén, a Peculiar-on látott vendégül a fent említett uriembereken kívül, olyanokat mint pl. Guy Gerber. Nem csoda, hogy az elmúlt években bejárta a világ legjobb klubjait (Fabric, Amnezia, DC10, Elrow, Florida 135, Fuse, Nordstern, Space, Output etc) és ami talán még különlegesebb, hogy rendszeres fellépője olyan buliknak mint a CircoLoco, Music On, Rumors, Sunwaves, Bpm.

Ami biztos, hogy egy sokoldalú, a szegmensben nagyon előremutató figuráról beszélünk, aki sosem szégyenl visszanyúlni régi különlegességekig, viszont garantáltan hozza a még és talán sosem megjelenő bombákat a legjobbaktól, vagy akár saját magától.

Számunkra nagy kedvenc először Budapesten, igyekszünk majd mindent megtenni, hogy sokáig a pultban tartsuk, és ehhez a Ti közreműködésetekre is számítunk!

www.facebook.com/​events/​853289464811011/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó