Pulzar

Partyajánló

Advanced Beats 01 @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2017. február 11. – 2017. február 11.
Helyszín Corvin Club
Stílus Goa, Progressive Trance, Psychedelic Trance, Psychedelic
Advanced Beats 01A TrancePort most egy új rendezvény sorozattal jelentkezik Advanced Beats névvel, aminek lényege, hogy olyan fellépőket mutatunk be, akik épp a stílus legelőremutatóbb vonalát képviselik. Ezen kívül próbálunk olyan neveket elhívni főleg, akik még nem jártak nálunk, de "bennük van az X".Corvin Club

Advanced Beats 01 @ Corvin Club

A TrancePort most egy új rendezvény sorozattal jelentkezik Advanced Beats névvel, aminek lényege, hogy olyan fellépőket mutatunk be, akik épp a stílus legelőremutatóbb vonalát képviselik. Ezen kívül próbálunk olyan neveket elhívni főleg, akik még nem jártak nálunk, de "bennük van az X".

Első fellépőnk e-Mov, aki jelen pillanatban a psytrance egyik legnagyobb új tehetségének számít bár kevéssé ismert talán hazánkban.

Második fellépőnk pedig nem más, mint az egyik legnagyobb classic goatrance ikon, aki már több, mint tíz éve nem lépett fel nálunk, az Ausztrál Space Tribe! Fellépése egy igazi unikum lesz, hisz mind megjelenésében, mind zenéjében a psy szcéna egyik legnagyobb egyéniségét ismerhetjük meg benne.

A dark teremben pedig a Goázis segítségével egy eddig még sehol sem hallott formáció a német ŎȓǫḂǫȓŎ és Varázsló közös projektje, a Varaboro első fellépése lesz hallható.

Ezen felül fellép nálunk a SPIRIT MEDICINE nevű live act is Ukrajnából, ami saját megfogalmazásuk szerint "experimental psychedelic trance".

Main Stage:

22:00 SPIRIT MEDICINE (UA)

23:00 KeZo (Independent)

00:30 e-Mov (GR)

01:30 Psyletzky (Y-Production)

03:00 Space Tribe (AU)

04:00 Dj Hruscsov

05:30 Dj Yuryॐ (RF-Crew)

07:00 Dj Yury + KeZo (B2B progi szett)

09:30 Wape

Dark stage:

- Oroboro Live (D)

- Varázsló Live

- Varaboro Live

- Varazsombor

Organic Spirit

Dekó:

A bulin az Ukrán HYPER ICONS csapata fog jönni dekózni. Őket hazánkban még sosem láthattátok egynapos rendezvényen, legutóbb a 2015-ös Ozorán voltak láthatóak a műveik, szerintünk fantasztikus backdropjaik vannak. Ezen felül fellépnek nálunk a SPIRIT MEDICINE nevű live actjükkel is, ami saját megfogalmazásuk szerint "experimental psychedelic trance".

Elővételes jegyek:

Első 50 db: 2500 Ft

Rendezvény napjáig: 3000 Ft

A kapuban 23:00-tól: 3500 Ft

Elővételes jegyek a Tixa weboldalán:

https://tixa.hu/advancedbeats01_corvinclub

www.facebook.com/​events/​725685247581441/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó