Pulzar

Partyajánló

Budapest in the dark @ Müszi

Fellépők
Dátum 2017. január 27.
Helyszín Müszi
Stílus Minimal, Techno
Budapest in the darkKedves Barátaink és leendő Barátaink! Boldog új évet kívánunk! A Budapest in the dark csapata szeretettel meghív soron következő rendezvényére, ahol ismét techno és minimal zenével várunk a Müszi táncterére 2017 január 27-én.Müszi

Budapest in the dark @ Müszi

Kedves Barátaink és leendő Barátaink!

Boldog új évet kívánunk! A Budapest in the dark csapata szeretettel meghív soron következő rendezvényére, ahol ismét techno és minimal zenével várunk a Müszi táncterére 2017 január 27-én.

Egyik missziónk, hogy európai underground zenei előadókat és helyi szinten közösség- és ízlésfomráló csapatokat lássunk vendégül, ezzel is részévé válni egy országhatárokon átívelő közösségnek.
Ez alkalommal Szerbiából érkeznek vendégeink egy 2 termes eseményre. A mozi terem sötétjét ezúttal a Head and Feet kiadó oszlopos tagjai, Ivika és Vladimir Erdber fogja technoval megtölteni, miközben a kávézó részen a minimal zene fog dominálni, JST MNML DJ szettjével.

Büszkén és nagy örömmel jelentünk be egy változást a Budapest in the dark kapcsán. Csapatunk kibővült két nagyon tehetséges és csupaszív taggal, akik már emberileg eddig is rengeteget tettek hozzá a projecthez, és mostantól zeneileg is részei lesznek csapatunknak. Fogadjuk együtt sok szeretettel a csapatban Adam BleakBass urat, akit techno teremben és Vlad Kamen urat (aka Lacix) akit kávézó részen hallhattok először a Budapest in the dark színeiben.

TECHNO / mozi terem:

Ivika & Vladimir Erdber (Head and Feet / Szerbia) - hybrid live & DJ
Zegotha
Adam BleakBass
vizuál : infimensions (transpectar)

MINIMAL / kávézó:

jst mnml (transpectar, Szerbia)
Seldon
David Mole
Vlad Kamen
vizuál : Trippy

Helyszín : Művelődési Szint (Müszi)
Dátum : 2017.01.27.
start : 23:00
stop : 06:30

Hozzájárulás : 1000 forint < 00:00 < 1500 forint

www.facebook.com/​events/​216915892100771/​

Helyszín

  • Müszi

    Blaha Lujza tér 1. Budapest, Hungary 1085

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó