Pulzar

Partyajánló

After Dark pres. Nakadia

Fellépők
Továbbá még: Bribón, X
Dátum 2016. december 29.
Stílus Deep-House, Tech-house
After Dark pres. NakadiaAz After Dark napról napra folyamatosan új családtagokkal bővül. Immár háromszor ünnepeltük együtt a zene, és a szeretet hatalmát, azt az energiát, amely átjárja testünket, lelkünket egyaránt. Boldogak vagyunk, hogy ezt újfent, hónapról hónapra megtehetjük. Úgy gondoltuk, hogy az első szemeszterünk méltó lezárása képpen megajándékozunk benneteket egyik kedvenc előadónk meghívásával, aki önmagában is egy fantasztikus, példamutató egyéniség.

After Dark pres. Nakadia

Az After Dark napról napra folyamatosan új családtagokkal bővül. Immár háromszor ünnepeltük együtt a zene, és a szeretet hatalmát, azt az energiát, amely átjárja testünket, lelkünket egyaránt. Boldogak vagyunk, hogy ezt újfent, hónapról hónapra megtehetjük. Úgy gondoltuk, hogy az első szemeszterünk méltó lezárása képpen megajándékozunk benneteket egyik kedvenc előadónk meghívásával, aki önmagában is egy fantasztikus, példamutató egyéniség.

Nakadia Délkelet Ázsiából, egészen pontosan a Kambodzsai és Laoszi határ mentén található Isaan-ból származik, ami Thaiföld egyik legnagyobb tartománya, és sajnos jelenleg is a rendkívüli szegénységéről híres. Nakadia ebből a környezetből építette fel csodálatra méltó zenei karrierjét.

Az After Dark család őszinte, tiszta szívvel hisz a pozitív energiában, amely áthatja az életünket, így Nakadia személyiségének jelenléte biztosan inspiratív hatással lesz mindannyiunkra...

Line up:
Nakadia (Cocoon)
Bribón
X

Elővételes jeggyel a hatékony, és gyors bejutást segítve külön sorban való beléptetést biztosítunk!

Early Bird I. 1500 HUF online:
https://tixa.hu/Nakadia_20161229_aetherclub

Early Bird II. 2000 HUF online:
https://tixa.hu/Nakadia_20161229_aetherclub

Entrance: 2500 HUF

www.facebook.com/​events/​203867130020181/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó