Pulzar

Partyajánló

▩ Team Krampus ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2016. december 23.
Helyszín LÄRM
Stílus Deep House, House
▩ Team Krampus ▩Az osztrák hegyi históriák szülötte a Krampus, a legendás szakállas ajándékosztó jobbkeze, sumák kísérője. A gyermekeket rémisztgető alak legjellemzőbb tulajdonsága, hogy a láncát csörgeti, virgáccsal fenyeget, a rendetleneket megbünteti. Sokan voltunk rosszak az évben, itt az idő a vezeklésre: a koromfekete puttonyból viszont ezúttal nem segget érő ütések, hanem izgalmas tánczenék repülnek elő, az ezekre gyakorolt ritmikus tánctéri gimnasztikával lehet szimbolikusan jó gyermekké válni.LÄRM

▩ Team Krampus ▩ @ LÄRM

Az osztrák hegyi históriák szülötte a Krampus, a legendás szakállas ajándékosztó jobbkeze, sumák kísérője. A gyermekeket rémisztgető alak legjellemzőbb tulajdonsága, hogy a láncát csörgeti, virgáccsal fenyeget, a rendetleneket megbünteti. Sokan voltunk rosszak az évben, itt az idő a vezeklésre: a koromfekete puttonyból viszont ezúttal nem segget érő ütések, hanem izgalmas tánczenék repülnek elő, az ezekre gyakorolt ritmikus tánctéri gimnasztikával lehet szimbolikusan jó gyermekké válni.

Hogy ez sikerüljön, ahhoz a legszerényebb hazai dj-ket raktuk össze egy nagy szeretetkupacba, akik csillagszóróként fogják szórni a jobbnál jobb földalatti schlagereket.

▩ LINEUP

Imre Kiss

The Stanley Maneuver

Soundbank

Telefunken

▩ HUF

2300_0100 1000

0100_____ 1500

www.facebook.com/​events/​1110217322410466/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó