Pulzar

Partyajánló

Burn Residency Series @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. november 26.
Helyszín Corvin Club
Stílus Tech-house, House
Burn Residency SeriesMagyarország legkiemelkedőbb elektronikus zenei előadói, beköltöznek a Corvin Club-ba. A #BURNResidency Series felsorakoztatja a világ legnagyobb DJ versenyének hazai döntőseit és kezdetét veszi egy új bulisorozat. Az Ibizát is megjárt és világsztár producerek pártfogásában edződött DJ-k, már alig várják, hogy együtt zenélhessenek, a techno és a house szerelmeseinek.Corvin Club

Burn Residency Series @ Corvin Club

Magyarország legkiemelkedőbb elektronikus zenei előadói, beköltöznek a Corvin Club-ba. A #BURNResidency Series felsorakoztatja a világ legnagyobb DJ versenyének hazai döntőseit és kezdetét veszi egy új bulisorozat. Az Ibizát is megjárt és világsztár producerek pártfogásában edződött DJ-k, már alig várják, hogy együtt zenélhessenek, a techno és a house szerelmeseinek.

Az első bulit a 2016-os #BURNResidency dobogós versenyzője, Mira Joo // Be Massive // fogja vezetni, aki egy exkluzív szettel készül a debütáló bulira. Több Residency nagykövet is tiszteletét teszi az első eseményen. T:Maniak és COLLECTIVE MACHINE // 8bit Records / AlliWant Music // szintén ott lesz a Corvin Club lemezjátszói mögött!

A rendezvény a Corvin Club főtermes programjának jegy váltásával ingyenesen látogatható!

www.facebook.com/​events/​1813034048976209/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó