Pulzar

Partyajánló

Amper Kert Summer Special

Fellépők
Dátum 2016. július 30.
Stílus Breakbeat, Deep-House, Drum and Bass, Electro,
House, Tech-house, Techno
Amper Kert Summer SpecialEgy egy éjszakás, ingyenes minifesztivállal robbantjuk fel a nyarat az Amper Klubban és Kertben! Összesen 14 név szerepel a fellépők listáján, köztük két külföldi vendéggel, úgyhogy írjátok be a naptárba: a pécsi nyár legpatentebb éjszakája július 30-án lesz, rengeteg house-szal, technóval, basszussal, és minden mással, ami minőségi és elektronikus!

Amper Kert Summer Special

Egy egy éjszakás, ingyenes minifesztivállal robbantjuk fel a nyarat az Amper Klubban és Kertben! Összesen 14 név szerepel a fellépők listáján, köztük két külföldi vendéggel, úgyhogy írjátok be a naptárba: a pécsi nyár legpatentebb éjszakája július 30-án lesz, rengeteg house-szal, technóval, basszussal, és minden mással, ami minőségi és elektronikus!

A Kert külföldi fellépőpárosa a seregnyi hazai DJ mellett Eli & Fur lesz. A két londoni hölgy 2012 óta hipnotizálja a világ táncparkettjeit az elragadó számaival és fellépéseivel. A house és techno alapok mellett az RnB, garage és drum’n’bass hatásai is érződnek a zenéikben, de persze a saját, elegáns tálalásukban. A brit house szcéna új generációjához tartoznak, és Shadow Child, Dusky, Hot Since 82 vagy épp Maceo Plex mellett fordultak meg rengetegszer egy színpadon, jelenlétük pedig Ibizán és Los Angelesben is ugyanúgy megszokott.

Lent a Klubban egy német nagyágyú, Hatzler eközben egy kompromisszummentes techno szettel fogja megjáratni a Funktion-One hangrendszerünk mélynyomóit. A hamburgi DJ kalandos utat járt be. Több tucat saját zenei projektje mellett hangmérnökként is dolgozik, tehát gyakorlatilag az egész életét a zenének szentelte. Szettje ennek megfelelően vérprofi lesz, ahogy azt honfitársaitól - például a nemrég nálunk járt Oliver Koletzkitől is megszokhattátok!

Rengeteg magyar fellépőnk is lesz ezen az estén. A Klubban a keményebb, döngölősebb hangzások fognak dominálni Metha, Mira Joo és Monkeyneck tolmácsolásában. Ez tudjátok mit jelent?! Techno, tech-house és house, azaz a legfinomabb négynegyedek fognak egész éjszaka szólni az Amperben!

A Kertben szintúgy táncolós számokra számíthattok, melyek mellett azért egy-egy vodkaszódát is el lehet fogyasztani némi kellemes társalgás kíséretében. A hangulatfelelős a BETWIXT underground elektronikus zenei műhely lesz, melynek a pécsi keménymagja fog ez alkalommal felvonulni. A négynegyedes szekciót BØC, DDHD, illben és Nash K képviseli, de lesz egy nagy adag bólogatós hip hop és trap is, ivanczának, a Mad Differentnek, BandiTnak és BRSK-nak köszönhetően!

Nem is ragozzuk tovább, mennyire elképesztően hatalmas lesz ez az este. Érkezzetek időben, hogy egy DJ-ről se maradjatok le!

ELI & FUR (UK) + HATZLER (DE) + MONKEYNECK + METHA + DJ MIRA JOO + BETWIXT
w/ BØC, ddhd, ivancza, illben, BRSK, Nash K, Mad Different, BandiT

ingyenes

www.facebook.com/​events/​596022970573638/​

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó