Pulzar

Partyajánló

Mariposas EASTER(N) MADNESS @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. március 26.
Helyszín Corvin Club
Stílus Tech-house, House, Progressive House
Mariposas EASTER(N) MADNESSJöttünkre húsvét hétvégéjén számítsatok, kelet felől! Első alkalommal veti meg lábát a budapesti éjszakában a keleti régió elsőszámú underground zenei megmozdulása a Mariposas Production. A balmazújvárosi székhelyű rendezvénysorozat lassan 6 éves fennállás alatt lényegében az underground szcéna összes jeles képviselőjét felvonultatta már, akik a visszajelzések alapján igencsak nagyra becsülik a helyi publikumot, legfőképpen nyitottságuk és szűnni nem akaró energiáik miatt.Corvin Club

Mariposas EASTER(N) MADNESS @ Corvin Club

Jöttünkre húsvét hétvégéjén számítsatok, kelet felől! Első alkalommal veti meg lábát a budapesti éjszakában a keleti régió elsőszámú underground zenei megmozdulása a Mariposas Production. A balmazújvárosi székhelyű rendezvénysorozat lassan 6 éves fennállás alatt lényegében az underground szcéna összes jeles képviselőjét felvonultatta már, akik a visszajelzések alapján igencsak nagyra becsülik a helyi publikumot, legfőképpen nyitottságuk és szűnni nem akaró energiáik miatt.

Most azonban a fővároson a sor! Eme jeles alkalomból bevetjük a teljes brigádot, THOMAS BORZA és a THE JUDGE BROTHERS mellett az újonnan igazolt EULEN formációt és csatlakozik hozzánk jó barátunk a Bedroom-os MONOCLICK. A keleti klubberek már jól ismerik azt a családias, önfeledt atmoszférát, ami a rendezvénysorozattal jár, most itt az alkalom, hogy a sokat látott budapesti partiarcok is belekóstoljanak milyen is az a bizonyos betyáros virtus.

MARIPOSAS IS COMING TO BUDAPEST! Vigyázat támad a kelet!

★ LINE UP ★

Thomas Borza

The Judge Brothers (Official)

EULEN

Monoclick (special guest)

Start: 23:00

★ ENTRY ★

1000 HUF

www.facebook.com/​events/​1148194525198306/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó