Pulzar

Partyajánló

★ Room 15 pres. Baraso, Primarie at Corvin Bar ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. március 25.
Helyszín Corvin Club
Stílus House, Progressive House
★ Room 15 pres. Baraso, Primarie at Corvin Bar ★A Julian Perezes debütáló eseményük után, és a közelgő, áprilisi újabb nagytermes őrület előtt, március 25-én a családiasabb légköré lesz a főszerep a Corvin Barban! Vendégeink ezúttal is határon túlról érkeznek majd, Baraso és Primărie személyében!Corvin Club

★ Room 15 pres. Baraso, Primarie at Corvin Bar ★ @ Corvin Club

A Julian Perezes debütáló eseményük után, és a közelgő, áprilisi újabb nagytermes őrület előtt, március 25-én a családiasabb légköré lesz a főszerep a Corvin Barban! Vendégeink ezúttal is határon túlról érkeznek majd, Baraso és Primărie személyében!

 A Barcelonában élő Baraso oszlopos tagja a Park & Ride és a Tzinah Recordsnak, de jelentek meg munkái az Earlydub, és a BodyParts Records gondozásában is. A nagy népszerűségnek örvendő dj/producer Magyarországon először fog fellépni. A Tzinah Records-ot vezető román származású Primarie-val már többször találkozhattunk, legutóbb a Contra Mundum rendezvények keretein belül. Lehetőségünk lesz gyerekkori barátunkat is a pultban üdvözölni, aki időnként hazalátogat Angliából. Paul Mad az utóbbi időben egyre nagyobb sikereket könyvelhet el, neves kiadók és megannyi külföldi fellépéssel a háta mögött. A vendég előadók előtt a felvezetésről az esemény rezidensei, Martin 'M és Flixon gondoskodnak! Izgalmas estének nézünk elébe!

★ LINE UP ★

Baraso (Park & Ride, Tzinah Records - ES)

Primărie (Tzinah Records - RO)

Paul Mad

Martin 'M

Flixon

Start: 23:00

★ ENTRY ★

Belépő: éjfélig 1000 HUF // utána 1500 HUF

www.facebook.com/​events/​1549964168665994/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó