Pulzar

Partyajánló

■ LÄRM ■ OFF ■ THE CORP. ■ T+U ■ ■ INSECURITY STATE ■ @ LÄRM

Fellépők
Továbbá még: MIKE NYLONS, R2d2, Telesport
Dátum 2015. április 30.
Helyszín LÄRM
Stílus Techno
■ LÄRM ■ OFF ■ THE CORP. ■ T+U ■ ■ INSECURITY STATE ■■ off ■ insecurity ■ techno ■ állam ■ kibiztosítás ■ túlbiztosítás ■ install ■ perform ■ uniform ■ propaganda ■ isten ujja ■ szükségállapot ■ puszta élet ■ óvakodj ■ ■LÄRM

■ LÄRM ■ OFF ■ THE CORP. ■ T+U ■ ■ INSECURITY STATE ■ @ LÄRM

■ off ■ insecurity ■ techno ■ állam ■ kibiztosítás ■ túlbiztosítás ■ install ■ perform ■ uniform ■ propaganda ■ isten ujja ■ szükségállapot ■ puszta élet ■ óvakodj ■ ■

█ LINEUP

⚔ nullius in verba (T+U)

dj 108 - SpaceControl – TEяяOя ÉLECTяONIQUE (Opus ’84)_live

✔ MIKE NYLONS (THE CORP.)_live

MODEO ☄ (T+U)_live

.page. (THE CORP.)_live ✞

☠TELESPORT_live

R2D2 ☣

nullius in verba (T+U) ⚔

video: JOHAN GRIMONPREZ (B) ☏

install. / perfrom.: THE CORP. ┼ T+U

█ IN

⚇ face control ⚉ dress code ╳ no photo

█ OUT

1500

█ INFO

A projekt keretében a The Corporation és a Technologie und das Unheimliche csoportok nagykoalíciót alakítanak és létrehozzák Insecurity State néven saját “esztétikai államukat", amelynek hivatalos nyelve a kortárs technozene.

Az indusztriális és freetekno különböző mutációit a drone műfaj irányába tett kitekintésekkel együtt felvonultató, rendhagyó esemény a szóban forgó zenei attitűdöt mint az elnyomás ellen küzdő individuum absztrakt rendszerkritikai állásfoglalását, illetve a társadalmi frusztráció levezetésére szolgáló eszközt állítja a középpontba.

A rendezvény során a hivatalos klub-helyszínt egy tematikusan installált és dramaturgiailag szerkesztett, performatív elemekkel életre keltett térré változtatjuk át. Ebben az esztétikai zónában az elnyomó rendszerek propaganda kellékeit a jelentésrombolásig túlhajtjuk, hogy létrejöjjön a jelek szükségállapota. Az est során párbeszédablakot nyitunk a képzőművészeti és party közönség között, és egy totális performance keretében értelmezzük át az egyenruha, a megfigyelés, és a terror jelenségeit.

Az esemény az OFF‐Biennále Budapest programjának része.

www.facebook.com/​events/​276801399178630/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó