Pulzar

Partyajánló

■ LÄRM ■ Designer Drums ■ ■ Lobster Theremin Label Night ■ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2015. március 14.
Helyszín LÄRM
Stílus House, Electronic
■ LÄRM ■ Designer Drums ■ ■ Lobster Theremin Label Night ■Egyik pillanatról a másikra emelkedett ki a londoni Streets Of Beige klubestből és ért el kult-státuszt a Jimmy Asquith által megálmodott Lobster Theremin kiadó. A label filozófiája, hogy az analóg/sérült techno és house peremvidékéről válogatott producerek esetében az ismertség nem számít, kizárólag "a minőség és a személyiség". A gombamód szaporodó labelek időszakában a Lobster Theremint Jimmy mániákussága és biztoskezű kurátorkodása mellett a részletekre való odafigyelés és természetesen maguk a kiadványok emelik ki. Meg a hülye logó!LÄRM

■ LÄRM ■ Designer Drums ■ ■ Lobster Theremin Label Night ■ @ LÄRM

Egyik pillanatról a másikra emelkedett ki a londoni Streets Of Beige klubestből és ért el kult-státuszt a Jimmy Asquith által megálmodott Lobster Theremin kiadó. A label filozófiája, hogy az analóg/sérült techno és house peremvidékéről válogatott producerek esetében az ismertség nem számít, kizárólag "a minőség és a személyiség". A gombamód szaporodó labelek időszakában a Lobster Theremint Jimmy mániákussága és biztoskezű kurátorkodása mellett a részletekre való odafigyelés és természetesen maguk a kiadványok emelik ki. Meg a hülye logó!

A label night vendége a kiadófőnök Jimmy Asquith, aki mellett a melbourne-i Daze szórja ránk sok-sok hatásból összeszűrt savas permetét. Szerencsére a homár-pecsét alatt több magyar is megtalálta 12 inches útját a lemeztáskákba, közülük Imre Kisst és vasait látjuk vendégül. A háziúr pedig Route 8 lesz, hiszen DD-tagsága mellett éppen most jelenik új ep-je a Lobsternél.

■ LINEUP ■

Asquith

Daze

Imre Kiss live

Route 8 b2b Soundbank

Szobahipszter b2b Moroncsik

■ BE ■ 1200 ■

www.facebook.com/​events/​929530793747932/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó