Pulzar

Partyajánló

HelloBaby Bar x Budapest Essentials: MARK KNIGHT (UK) @ Hello Baby Bar

Fellépők
Dátum 2014. május 31.
Helyszín Hello Baby Bar
Stílus House
HelloBaby Bar x Budapest Essentials: MARK KNIGHT (UK)Budapest Essentials presents: MARK KNIGHT (UK), MUZZAIK (H) EDO DENOVA (H)Hello Baby Bar

HelloBaby Bar x Budapest Essentials: MARK KNIGHT (UK) @ Hello Baby Bar

Budapest Essentials presents: MARK KNIGHT (UK), MUZZAIK (H) EDO DENOVA (H)

Line up:

MARK KNIGHT (UK)

MUZZAIK (H)

EDO DENOVA (H)

A Budapest Essentials minden egyben, amit ez város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még egy kis plusz is. 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva: az összes hely és élmény, ami ezt a várost azzá teszi ami…egy mindent elsöprő esemény-sorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztró kombó, ami minden porcikájában neked szól! Lehetőségek százaival szolgálunk, hogy összeállíthasd a tökéletes 4 napot, amire vágysz! Helyszínünk a város, színpadjaink a klubbok, díszletünk Budapest!

http://budapestessentials.com/

Jegyinfó
Early Bird bérlet: 9.900 forint, március 28 - május 11.
Elővételes bérlet: 16.500 forint, május 12 - május 25.
Helyszíni bérlet: 21.000 forint, május 26-tól!
http://jegy.meex.hu/bpes-jegy.php
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/budapest-essentials-2014-357635/event.html

Mark Knight

Igazi sikersztori jellemzi Mark Knight zenei pályafutását. A családi ház fészerében tartott első szárnypróbálgatásoktól jutott el egészen a legikonikusabb klubok és fesztiválok színpadjaira – nem ritka, hogy hét órás szettel táncoltatja meg a özönséget! A DJ Mag Top 100-as listájáról 2008 óta nem lehet kirobbantani, sőt, produceri munkálataiért már Grammy-díjra is jelölték.

A sokoldalú Knight többek közt alapítója az immáron tíz éves múltra visszatekintő Tolroom Records-nak, ami a világ egyik legnagyobb független dance-kiadója. És ha mindez nem lenne elég, megalapította saját rendezvénysorozatát is Tolroom Knight néven, ami hatalmas sikernek örvend – nem csoda, hiszen rendszeresen a legendás brit Ministry of Sound klubban kerül megrendezésre. De a folyamatos fejlődésen gondolkodó Knight-nak még ez sem volt elég, és az estekhez kapcsolódóan létrehozott egy rádióműsort és podcast-et, amit jelenleg is 30 országban sugároznak a több int két milliós hallgatóságnak.

A tavaly jubileumot ünneplő house DJ ha lehet, a jövőben még nagyobb dobásra készül: idén új műsorral áll színpadra Ibiza egyik legnagyobb klubjának, az Eden-nek rezidenseként. A mindig is úttörőnek számító DJ show-ja minden bizonnyal fontos szerepet játszik majd az elektronikus zene további alakulásában. A sikereiért keményen megdolgozó Knight (volt olyan év, hogy összesen 42 országban állt a keverőpult mögé!) nem először mutatja meg sokoldalúságát a magyar közönségnek. Az eddig kivétel nélkül hatalmas sikerű fellépéseit a mai napig sokan emlegetik – már csak ezért sem érdemes kihagyni Mark Knight fellépését május 31-én a Budapest Essentials-on. Mindenki erről fog beszélni.

www.facebook.com/​events/​1424647574462973/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó