Pulzar

Partyajánló

HelloBaby Bar x Budapest Essentials: KRAAK AND SMAAK (NL) @ Hello Baby Bar

Fellépők
Dátum 2014. május 30.
Helyszín Hello Baby Bar
Stílus NuDisco, Funk, House, Deep House
HelloBaby Bar x Budapest Essentials: KRAAK AND SMAAK (NL)Budapest Essentials presents: KRAAK AND SMAAK (NL), LOTFI BEGI (H) GRGFR (H)Hello Baby Bar

HelloBaby Bar x Budapest Essentials: KRAAK AND SMAAK (NL) @ Hello Baby Bar

Budapest Essentials presents: KRAAK AND SMAAK (NL), LOTFI BEGI (H) GRGFR (H)

Line up:

KRAAK & SMAAK (NL)

LOTFI BEGI (H)

GRGFR (H)

A Budapest Essentials minden egyben, amit ez város kínál: zene, buli, kultúra, gasztronómia, turisztika és még egy kis plusz is. 12 hónapnyi Budapest, 4 napba csomagolva: az összes hely és élmény, ami ezt a várost azzá teszi ami…egy mindent elsöprő esemény-sorozat, egyetlen karszalagba tömörítve! Egyetlen jeggyel Tiéd a város! Egy kult+zene+gasztró kombó, ami minden porcikájában neked szól! Lehetőségek százaival szolgálunk, hogy összeállíthasd a tökéletes 4 napot, amire vágysz! Helyszínünk a város, színpadjaink a klubbok, díszletünk Budapest!

http://budapestessentials.com/

Jegyinfó
Early Bird bérlet: 9.900 forint, március 28 - május 11.
Elővételes bérlet: 16.500 forint, május 12 - május 25.
Helyszíni bérlet: 21.000 forint, május 26-tól!
http://jegy.meex.hu/bpes-jegy.php
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/budapest-essentials-2014-357635/event.html

Kraak & Smaak

Oscar de Jong, Mark Kneppers és Wim Plug hamar rájöttek, hogy egyesítve erőiket egy igazi bomba triót alkotnak – a 2000-es évek legelejére tehető feltűnésük után pedig hazájukon, vagyis Hollandián kívül is egyre többen kezdték el szeretni azt, amit a Kraak & Smaakként művelnek a srácok. A BBC-nél való vendégszereplések, a világ legnagyobb fesztiváljain (Glastonbury, Coachella, Sziget) nyújtott frenetikus produkciók és három sikeres nagylemez övezi azóta a formáció útját, ami a táncos funk, a hűvös énektémák és a nyugodt house keresztezésével illetve alkot egy egyedülálló és módfelett szórakoztató elegyet. A K&S esszenciája pedig mind a vendégénekesekkel kiegészülő koncerteken, mind pedig a remek ízlésről tanúskodó DJ szetteken belül kitűnően működik – ez utóbbira rázhatja majd mindenki a hármas következő budapesti látogatása során.

www.facebook.com/​events/​689812394418955/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó