Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

HALLOWEEN 2013 @ Hello Baby

Fellépők
Dátum 2013. október 31.
Stílus House
HALLOWEEN 2013 @ Hello BabyOktóber 31-én néhány órára mindenkinek ott a lehetőség az átváltozásra! Az elmúlt évben ezen a napon a PartyFactory szervezte meg Budapest legnagyobb és leglátványosabb Halloween éjszakáját a MIX Clubban. A szervezőgárda idén is ugyanaz, a lécet viszont még magasabbra tették: a főváros egyik legújabb és legmenőbb szórakozóhelye, a Hello Baby ad otthont az ezer pluszos bulinak.

HALLOWEEN 2013 @ Hello Baby

Október 31-én néhány órára mindenkinek ott a lehetőség az átváltozásra! Az elmúlt évben ezen a napon a PartyFactory szervezte meg Budapest legnagyobb és leglátványosabb Halloween éjszakáját a MIX Clubban. A szervezőgárda idén is ugyanaz, a lécet viszont még magasabbra tették: a főváros egyik legújabb és legmenőbb szórakozóhelye, a Hello Baby ad otthont az ezer pluszos bulinak.

Aki ott volt a tavalyi PartyFactory-s eseményen, az tudja: a többi fővárosi party minden tekintetben elmaradt a MIX-es bulihoz képest (youtu.be/​5woU3gv5yQA). A hangulat, a résztvevők száma, a jelmezek és minden más is messze az elvárások felett teljesítettek, ennek tudatában vágott bele a PartyFactory csapata idén a szervezésbe.

A Halloween buli középpontjában idén is a fantázia és az őrültség áll: a jelmezek lehetnek viccesek, botrányosak, szexik, vagy bármi, ami teljessé teheti az év e különleges éjszakáját. A fellépők olyan hazai kedvencek lesznek mint Chris Vice, Vinster, illetve Dj Lia, Davis, Mark Noir is pörgeti a lemezeket. A tavalyinál is nagyobb bulira pedig már önmagában az új helyszín is garancia, többek között azért, mert az alkalomra való tekintettel új, hátborzongató díszítést is kap.

A Hello Baby idén tavasszal nyitotta meg kapuit a szórakozni vágyók előtt az Oktogon mellett. Különlegessége, hogy egy közel másfél évszázados épület ad otthont a hatalmas befogadóképességgel rendelkező helynek. Míg a földszinten éjszakánként az önfeledt tombolásé a főszerep, addig az emeleteken a Szabó Ervin fiókkönyvtára tart nyitva délelőtt-délután. Fél éven át tartott az épületrész átalakítása, ennek eredménye a letisztult dizájn és a fénytechnika különlegessége, ami sejtelmessé teszi az ott töltött órákat. A Hello Baby legizgalmasabb helyszíne a belső udvar, amit egy négyszáz fős tánctérré transzformáltak, így a szabad ég alatt tombolhatnak az arra vágyók.

Aki nem tudja eldönteni, mibe öltözzön, bátran válassza a Maszka jelmezkölcsönzőt, ahol a „Hello Baby” kód bemondásával minden kölcsönzésre és 3.000 forint feletti vásárlás esetében 20% kedvezményt biztosítanak. További infó a kölcsönzőről: www.maszka.hu

Helyszín: Hello Baby (1062 Budapest, Andrássy út 52.)

Időpont: 2013. október 31. (csütörtök)

Kapunyitás: 22.00 Belépőjegy: hölgyeknek 1.000 Ft – uraknak 2.000 Ft (ebből 1.000 Ft lefogyasztható)

Hivatalos facebook esemény: on.fb.me/​1eEmvkm

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó